DIE HAGHE 1 - HEINENOORD 1

15-12-2018, 12:00 uur

Nieuwjaarsreceptie

01-01-2019

Planning maand mei en juni jeugdwedstrijden en jeugdtrainingen jongens

07-05-2018 15:52 - Jeugd

In de maand mei worden de laatste competitiewedstrijden, inhaalwedstrijden en toernooien gespeeld. Ook worden in de maand mei de laatste reguliere teamtrainingen in de huidige teamsamenstelling georganiseerd. De maand juni wordt gebruikt om in nieuwe voorlopige leeftijdsamenstellingen te spelen of te trainen. Omdat de ruimte zeer beperkt is vanwege veldreparatie en het grote aantal jeugdleden zal in de maand juni beperkt getraind en of gespeeld kunnen worden. Eind volgende week zal een tijdschema op de site gepubliceerd worden wanneer welke groepen kunnen spelen en of trainen en wanneer de laatste trainingen en of wedstrijden georganiseerd worden.
Het nieuwe seizoen start voor de jeugdteams met drie bekerrondes vanaf zaterdag 1 september. De competitie start op zaterdag 22 september. Ook eind volgende week zullen data gepubliceerd worden over de start van de trainingen in augustus.
Alle wedstrijden in de maand mei en juni worden bij 'volledig clubprogramma' gepubliceerd. Toernooi informatie staat bij jeugd - toernooien.

Planning techniektraining en keeperstraining
In verband met de vakantie, toernooien en veldreparatie is de planning van deze trainingen als volgt:

Woensdag 9 mei
Geen techniektraining
Wel keeperstraining

Woensdag 16 mei en 30 mei
Geen techniektraining
Geen keeperstraining

Woensdag 23 mei
Laatste Keeperstraining
Techniektraining

Woensdag 6 juni
Laatste techniektraining

Woensdag 13 juni
Inhaal techniektraining

Hoe zullen Die Haghe en Heinenoord het jaar 2018 afsluiten?

14-12-2018
Die Haghe is in 2018 voor de laatste keer gastheer en wel van Heinenoord. De groenhemden uit de Hoekse Waard staan precies één overwinning verwijderd van het team van trainer Wim de Jong...spannend !!

Keeperstraining - loopscholing - techniektraining

13-12-2018
De keeperstraining en loopscholing zijn in verband met de winterstop gestopt. Er is vrijdag 14 december nog wel techniektraining.

Kerstklaverjasdrive

11-12-2018
Vrijdagavond 21 december is het dan zover. We beginnen om 20.00 uur, inschrijven doe je per koppel terwijl de inschrijfkosten € 5 per persoon zijn.

Die Haghe toont geen Haagse BLØF in Zoutelande: 3-1

11-12-2018
Het nummer Zoutelande van de popgroep BLØF heeft als refrein "Blij dat je hier bent" en dat gold zeker voor de thuisploeg dat Die Haghe geen schijn van kans gaf.

Grasvelden maandag 10 december afgekeurd

10-12-2018
De grasvelden op Ockenburgh zijn door de aanhoudende regen op maandag 10 december afgekeurd. Het vervangend kunstgrasschema treedt vanavond in werking. Zie de website....

Quintus 2 - Die Haghe 2: 2 - 4 (ruststand: 1 - 0)

10-12-2018
Die Haghe 2 gaat lekker de winsterstop in na verdiende overwinning tegen Quintus 2.

Zaterdag 8 december afkeuringen

08-12-2018
Alle grasvelden vandaag afgekeurd. Klik verder voor overzicht van afgelaste wedstrijden. Zie ook KNVB-app.

Vrijwilligers bedankt!

07-12-2018
Vandaag is het de dag van de vrijwilliger.

Zaterdag cruciaal duel Die Haghe tegen vv De Meeuwen in Zeeland

06-12-2018
Zaterdag a.s., als Pluvius de voetballers gunstig is gezind, speelt Die Haghe 1 de belangrijke -zo niet cruciale- verre en lastige uitwedstrijd tegen v.v. De Meeuwen in Zoutelande.

Met de bus naar Zoutelande!

05-12-2018
A.s. zaterdag 8 december speelt Die Haghe 1 de belangrijke uitwedstrijd tegen De Meeuwen in het Zeeuwse Zoutelande.