DIE HAGHE 1 - KLOETINGE 1

27-10-2018, 14:30 uur
comp | Meer Die Haghe 1 >

DIE HAGHE 2 - WESTLANDIA 3

27-10-2018, 12:00 uur
comp | Meer Die Haghe 2 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Die Haghe verliest de topper met 3-2 maar nog niet het kampioenschap

15-04-2018 12:14 - Senioren

Die Haghe verliest verdiend van Valken'68

Met een 3-2 nederlaag kwam Die Haghe er in Valkenburg nog genadig af. Bij een stand van 3-0 miste Valken'68 een enorme kans op 4-0 en dat zou, ook in verband met het doelsaldo de genadeklap voor Die Haghe hebben betekend. Onverwacht kwam Die Haghe nog terug op 3-2, terwijl het ook nog met een man minder speelde. Dat mag Valken'68 zichzelf aanrekenen en het is voor de thuisploeg niet te hopen dat de competitie zal worden beslist op doelsaldo, want dan zal het zich nog wel een keer achter de oren krabben.

Na een busreis van twee uur (!) door files op de N44 en sightseeing door Wassenaar begon de wedstrijd pas om kwart over drie. Terwijl Valken'68 zich rustig hadden kunnen voorbereiden in een lekker zonnetje met veel publiek, werden de spelers van Die Haghe in de bus getaped door verzorger Raymond Beekhuizen. Een slechtere voorbereiding voor deze topper is niet denkbaar.

In de eerste minuten van de wedstrijd ging het nog goed met Die Haghe. Na de eerste aanval van Valken'68, kwam Die Haghe er goed uit en schoot Peter de Kleer, na een prima aanval, de bal net over. In de zevende minuut kwam Valken'68 op 1-0. Na een corner voor Valken'68 kwam de afgeslagen bal voor de voeten van Jaap van der Plas, die verwoestend uithaalde en Die Haghe keeper Bas Drost kansloos liet. Valken'68 liet het balletje beter rondgaan dan Die Haghe en pakte de ploeg van traner Wim de Jong bij balverlies direct aan, zoals Die Haghe dat in de heenwedstrijd ook had gedaan. Daardoor kwamen de bezoekers niet goed in de wedstrijd.

Bij Die Haghe was aanvoerder Mitchell de Bas terug na zeven wedstrijden te hebben gemist. Op het middenveld was dat duidelijk wennen om weer in de "oude" formatie te spelen. Gelukkig voor Die Haghe liepen de aanvallen van Valken'68 ook stroef en was er vooral veel balverlies bij de lange bal, die vaak achter de man werd gespeeld. Kansen kwamen er echter niet. Pas tegen het einde van de eerste helft kwam Die Haghe meer in de wedstrijd. Eerst kopte verdediger Yannick Nyanor de bal naast uit een hoekschop en in de 36e minuut leek Sebastiaan van der Starre op weg naar 1-1, maar hij speelde de bal iets te ver voor zich uit, waardoor keeper Erwin van der Nagel redding kon brengen. Vlak daarna moest Die Haghe spits Sami Aoulad zich met een hamstringblessure laten vervangen door Laurens Wittmaekers.

In de tweede helft leek Die Haghe iets terug te komen. Er kwamen meer duels en vooral op het middenveld werd een gevecht gevoerd dat uiteindelijk in het voordeel van Valken'68 werd beslecht. Tussen de 59e en 67e minuut werd Die Haghe met fraaie combinaties zoek gespeeld. Het was de sterk spelende Jacco van der Bent die met met mooie doelpunten Valken'68 op een beslissende en verdiende 3-0 voorsprong bracht. Met kunst- en vliegwerk kon Die Haghe erger voorkomen en na de ongelukkige rode kaart voor Die Haghe speler Sebastiaan van der Starre, die uitgleed waardoor hij zijn tegenstander vol raakte, kwam Die Haghe bijna nog helemaal terug in de wedstrijd.

Eerst kopte Robin Laming de bal keihard binnen na een inworp van Jordan Rolvink en één minuut later kreeg Die Haghe een strafschop, die feilloos werd benut door Sander de Jong. Verder kwam Die Haghe niet en droop het, na het laatste signaal van de prima fluitende scheidsrechter Van Lith, teleurgesteld af.

Op de overwinning van Valken'68 valt niets af te dingen en is de ploeg helemaal terug waar het zo graag wilde zijn. Ook UVS is weer helemaal terug in de titelstrijd. Er liggen nog zeker kansen voor Die Haghe, maar dan moet het snel de vorm terugvinden van voor de winterstop. Een boeiende klus voor de technische staf onder leiding van trainer Wim de Jong.

© Haaglanden Voetbal / Tekst: Kees de Groot | Foto's: Sandra de Groot

Nieuws

Die Haghe weer met beide benen op de grond na 3-0 verlies bij Forum Sport

20-10-2018
Die Haghe kwam er tegen Forum Sport in Voorburg nauwelijks aan te pas en liep na een vroege achterstand tegen een ruime nederlaag op en dat was lang geleden (update)

Nieuwe bordsponsor voor sv Die Haghe: Restaurant Di Sopra

18-10-2018
Naast teamsponsor voor de MO-21 is Restaurant Di Sopra ook bordsponsor geworden van sv Die Haghe.

Sportsignaal radio doet verslag van de wedstrijd Forum Sport - Die Haghe

17-10-2018
Sportsignaal radio komt a.s. zaterdag verslag doen van de wedstrijd : Forum Sport - Die Haghe

Opnieuw een wedstrijd van de week: Forum Sport - Die Haghe

17-10-2018
Forum Sport, de nummer 2, ontvangt zaterdag de koploper, Die Haghe waarbij oude tijden herleven. Vroeger waren er de titanenwedstrijden tussen DEVJO en Die Haghe maar nu DEVJO is gefuseerd met sv ...

Trainingen herfstvakantie

16-10-2018
In de herfstvakantie gaan voor de jeugd de trainingen voor niet-selectieteams niet door. Selectieteams trainen wel.

Extra dag fysiotherapeut

16-10-2018

VDL 2 - Die Haghe 2: 0 - 0

15-10-2018
In een rommelige en slordige wedstrijd tegen VDL 2 mag Die Haghe 2 blij zijn met een punt.

Even in de ogen wrijven en weer kijken...Die Haghe is de koploper

14-10-2018
Na een goede 0-1 zege bij Honselerdijk kan en mag Die Haghe zich - met één wedstrijd minder gespeeld - de trotse koploper van de 1e klasse B noemen. Gekker moet het niet worden maar het is wel de ...

JUZZT FOOTBALL ACADEMY HERFSTKAMP!

11-10-2018
Twee dagen lang voetballen in verschillende vormen, zoals een penaltybokaal, wedstrijdjes, grote voetbalboarding, techniektraining en cowboys and indians.

Een vroege topper in de 1e klasse B: Honselersdijk - Die Haghe

11-10-2018
Die Haghe wacht de ontmoetingen tegen twee regioclubs. Volgende week treft het in Voorburg Forum Sport maar zaterdag a.s. reist de ploeg af naar Honselersdijk dat knap via de nacompetitie uit de ...
Pagina 1 van 135  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

Healthy Hapz weekmenu

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Check de vacaturebank voor een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe