DIE HAGHE 1 - HOUTWIJK 1

16-08-2018, 19:30 uur
DUNO toernooi | Meer Die Haghe 1 >

DIE HAGHE 1 - D.H.C. 1

18-08-2018, 14:30 uur
DUNO toernooi | Meer Die Haghe 1 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Die Haghe verliest de topper met 3-2 maar nog niet het kampioenschap

15-04-2018 12:14 - Senioren

Die Haghe verliest verdiend van Valken'68

Met een 3-2 nederlaag kwam Die Haghe er in Valkenburg nog genadig af. Bij een stand van 3-0 miste Valken'68 een enorme kans op 4-0 en dat zou, ook in verband met het doelsaldo de genadeklap voor Die Haghe hebben betekend. Onverwacht kwam Die Haghe nog terug op 3-2, terwijl het ook nog met een man minder speelde. Dat mag Valken'68 zichzelf aanrekenen en het is voor de thuisploeg niet te hopen dat de competitie zal worden beslist op doelsaldo, want dan zal het zich nog wel een keer achter de oren krabben.

Na een busreis van twee uur (!) door files op de N44 en sightseeing door Wassenaar begon de wedstrijd pas om kwart over drie. Terwijl Valken'68 zich rustig hadden kunnen voorbereiden in een lekker zonnetje met veel publiek, werden de spelers van Die Haghe in de bus getaped door verzorger Raymond Beekhuizen. Een slechtere voorbereiding voor deze topper is niet denkbaar.

In de eerste minuten van de wedstrijd ging het nog goed met Die Haghe. Na de eerste aanval van Valken'68, kwam Die Haghe er goed uit en schoot Peter de Kleer, na een prima aanval, de bal net over. In de zevende minuut kwam Valken'68 op 1-0. Na een corner voor Valken'68 kwam de afgeslagen bal voor de voeten van Jaap van der Plas, die verwoestend uithaalde en Die Haghe keeper Bas Drost kansloos liet. Valken'68 liet het balletje beter rondgaan dan Die Haghe en pakte de ploeg van traner Wim de Jong bij balverlies direct aan, zoals Die Haghe dat in de heenwedstrijd ook had gedaan. Daardoor kwamen de bezoekers niet goed in de wedstrijd.

Bij Die Haghe was aanvoerder Mitchell de Bas terug na zeven wedstrijden te hebben gemist. Op het middenveld was dat duidelijk wennen om weer in de "oude" formatie te spelen. Gelukkig voor Die Haghe liepen de aanvallen van Valken'68 ook stroef en was er vooral veel balverlies bij de lange bal, die vaak achter de man werd gespeeld. Kansen kwamen er echter niet. Pas tegen het einde van de eerste helft kwam Die Haghe meer in de wedstrijd. Eerst kopte verdediger Yannick Nyanor de bal naast uit een hoekschop en in de 36e minuut leek Sebastiaan van der Starre op weg naar 1-1, maar hij speelde de bal iets te ver voor zich uit, waardoor keeper Erwin van der Nagel redding kon brengen. Vlak daarna moest Die Haghe spits Sami Aoulad zich met een hamstringblessure laten vervangen door Laurens Wittmaekers.

In de tweede helft leek Die Haghe iets terug te komen. Er kwamen meer duels en vooral op het middenveld werd een gevecht gevoerd dat uiteindelijk in het voordeel van Valken'68 werd beslecht. Tussen de 59e en 67e minuut werd Die Haghe met fraaie combinaties zoek gespeeld. Het was de sterk spelende Jacco van der Bent die met met mooie doelpunten Valken'68 op een beslissende en verdiende 3-0 voorsprong bracht. Met kunst- en vliegwerk kon Die Haghe erger voorkomen en na de ongelukkige rode kaart voor Die Haghe speler Sebastiaan van der Starre, die uitgleed waardoor hij zijn tegenstander vol raakte, kwam Die Haghe bijna nog helemaal terug in de wedstrijd.

Eerst kopte Robin Laming de bal keihard binnen na een inworp van Jordan Rolvink en één minuut later kreeg Die Haghe een strafschop, die feilloos werd benut door Sander de Jong. Verder kwam Die Haghe niet en droop het, na het laatste signaal van de prima fluitende scheidsrechter Van Lith, teleurgesteld af.

Op de overwinning van Valken'68 valt niets af te dingen en is de ploeg helemaal terug waar het zo graag wilde zijn. Ook UVS is weer helemaal terug in de titelstrijd. Er liggen nog zeker kansen voor Die Haghe, maar dan moet het snel de vorm terugvinden van voor de winterstop. Een boeiende klus voor de technische staf onder leiding van trainer Wim de Jong.

© Haaglanden Voetbal / Tekst: Kees de Groot | Foto's: Sandra de Groot

Nieuws

Contributie inning bij sv Die Haghe.

16-07-2018
Contributie inning bij sv Die Haghe. Zoals door het bestuur bekend gemaakt heeft de vereniging de inning van de contributie uitbesteed aan een derde partij, Clubcollect. De vereniging heeft dit ...

VOORBEREIDING SELECTIE DIE HAGHE + poule-indeling definitief

13-07-2018
Hierbij het overzicht van de oefen- en bekerwedstrijden van Die Haghe 1 en 2 tijdens de voorbereiding. Nieuw in de voorbereiding is het Die Haghe "Zwart & Partners Netwerk Notarissen toernooi" ...

Clubcollect contributie inning live. **** UPDATE ****

12-07-2018
De Clubcollect contributie inning is vandaag live gegaan. De termijn betaling per kwartaaal is actief.

Start jeugdtrainingen 2018 -2019

11-07-2018
In augustus starten de trainingen voor het nieuwe seizoen. Trainings for next season start in August.

Voorlopige teamindeling JO19 en JO17

11-07-2018
De voorlopige teamindelingen van de JO17 en JO19 voor het komende seizoen zijn bekend.

Voorlopige teamindeling JO15 en JO13

11-07-2018
De voorlopige teamindelingen van de JO15 en JO13 voor het komende seizoen zijn bekend.

Voorlopige teamindeling JO12, JO11 en JO10

11-07-2018
De voorlopige teamindelingen van de JO12, JO11 en JO10 voor het komende seizoen zijn bekend.

Voorlopige teamindeling JO9 en JO8

11-07-2018
De voorlopige teamindelingen van de JO9 en JO8 voor het komende seizoen zijn bekend.

Nieuwe contributietarieven

04-07-2018
Op de recentelijk gehouden Algemene ledenvergadering is ingestemd met de voorgestelde contributieverhoging. Hieronder de nieuwe tarieven:

Ooievaarsregeling

04-07-2018
Voor mensen met een smalle beurs biedt de Ooievaarspasregeling van de gemeente Den Haag uitkomst.
Pagina 1 van 128  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

Healthy Hapz weekmenu

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Check de vacaturebank voor een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe