DIE HAGHE 1 - KLOETINGE 1

27-10-2018, 14:30 uur
comp | Meer Die Haghe 1 >

DIE HAGHE 2 - WESTLANDIA 3

27-10-2018, 12:00 uur
comp | Meer Die Haghe 2 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Weet Die Haghe tijdig het tij te keren?

05-04-2018 14:08 - Senioren

Weet Die Haghe tijdig het tij te keren?

Dat is de hamvraag na de twee opeenvolgende nederlagen van de Ockenburgh-formatie tegen HVC'10 en DoCoS. Daar ook nog eens eerder onverwachts werd verloren van laagvlieger cvc Reeuwijk leverde Die Haghe in de 3e periode zomaar     9 volle punten in en mocht het de handen dichtknijpen dat Valken'68 van deze verliespunten niet optimaal wist te profiteren waardoor het "gat" met de Valkenburgers nog altijd 6 punten bedraagt.

En dan is het vandaag tegen Honselersdijk "er op of er onder" in de wetenschap dat ook vandaag UVS en Valken'68 met elkaar de degens kruisen. Het elftal van trainer Piet Boon zit in een lekkere flow en zal de thuisnederlaag tegen Die Haghe (op 30-9-2017 werd het 0-2) recht willen zetten.

Kortom een wedstrijd met alle ingrediënten voor een thriller. Nu zijn de wedstrijden tussen de witkielen en de oranjehemden nooit saai te noemen maar vandaag staat er veel op het spel.

Als promovendus is de prestatie van Die Haghe natuurlijk ongekend. Of er nu alleen aan de poort van de 1e klasse wordt gerammeld of dat deze aan de mannen van trainer Wim de Jong toegang verleent ....het blijft een seizoens-prestatie van formaat.

Toch is bij Die Haghe de wil om het kampioenschap binnen te halen onverminderd groot te noemen al blijft het lastig om elke week met de langzaam opgevoerde druk om te gaan. Daarnaast is ook dit team afhankelijk van de personele bezetting van dat moment. Wil het de grote sprong voorwaarts maken dan zal er van Honselersdijk gewonnen moeten worden. De Westlanders staat thans na 20 gespeelde wedstrijden met 33 punten op een 4e plaats. Het wist 9x te winnen, speelde 6x gelijk en verloor 5 wedstrijden. (doelsaldo is 42-29 = +13).

Die Haghe is dus met 44 punten nog steeds de trotse koploper van de 2e klasse C. Het kwam 14x tot winst, speelde 2 maal gelijk en het verloor 4x een wedstrijd (doelsaldo is 41-14 = +27) en heeft by far nog steeds de minst gepasseerde verdediging van de poule. Dat wordt dus spannend !

Ook voor de arbiter van dienst, dhr. Mehmet Sahan uit Rotterdam, die ik namens het bestuur van de s.v. Die Haghe –net als alle spelers, begeleiders, de pupil- en het team van de week en natuurlijk de supporters (die inmiddels weten dat je met glaswerk en/of alcoholische drank niet in de buurt van het speelveld mag komen)- een spannende, leuke en sportieve wedstrijd toewens.

Wim van de Graaf

 

Nieuws

Die Haghe weer met beide benen op de grond na 3-0 verlies bij Forum Sport

20-10-2018
Die Haghe kwam er tegen Forum Sport in Voorburg nauwelijks aan te pas en liep na een vroege achterstand tegen een ruime nederlaag op en dat was lang geleden (update)

Nieuwe bordsponsor voor sv Die Haghe: Restaurant Di Sopra

18-10-2018
Naast teamsponsor voor de MO-21 is Restaurant Di Sopra ook bordsponsor geworden van sv Die Haghe.

Sportsignaal radio doet verslag van de wedstrijd Forum Sport - Die Haghe

17-10-2018
Sportsignaal radio komt a.s. zaterdag verslag doen van de wedstrijd : Forum Sport - Die Haghe

Opnieuw een wedstrijd van de week: Forum Sport - Die Haghe

17-10-2018
Forum Sport, de nummer 2, ontvangt zaterdag de koploper, Die Haghe waarbij oude tijden herleven. Vroeger waren er de titanenwedstrijden tussen DEVJO en Die Haghe maar nu DEVJO is gefuseerd met sv ...

Trainingen herfstvakantie

16-10-2018
In de herfstvakantie gaan voor de jeugd de trainingen voor niet-selectieteams niet door. Selectieteams trainen wel.

Extra dag fysiotherapeut

16-10-2018

VDL 2 - Die Haghe 2: 0 - 0

15-10-2018
In een rommelige en slordige wedstrijd tegen VDL 2 mag Die Haghe 2 blij zijn met een punt.

Even in de ogen wrijven en weer kijken...Die Haghe is de koploper

14-10-2018
Na een goede 0-1 zege bij Honselerdijk kan en mag Die Haghe zich - met één wedstrijd minder gespeeld - de trotse koploper van de 1e klasse B noemen. Gekker moet het niet worden maar het is wel de ...

JUZZT FOOTBALL ACADEMY HERFSTKAMP!

11-10-2018
Twee dagen lang voetballen in verschillende vormen, zoals een penaltybokaal, wedstrijdjes, grote voetbalboarding, techniektraining en cowboys and indians.

Een vroege topper in de 1e klasse B: Honselersdijk - Die Haghe

11-10-2018
Die Haghe wacht de ontmoetingen tegen twee regioclubs. Volgende week treft het in Voorburg Forum Sport maar zaterdag a.s. reist de ploeg af naar Honselersdijk dat knap via de nacompetitie uit de ...
Pagina 1 van 135  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

Healthy Hapz weekmenu

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Check de vacaturebank voor een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe