DIE HAGHE 1 - HEINENOORD 1

15-12-2018, 14:30 uur
comp | Meer Die Haghe 1 >

WERVE, TE 2 - DIE HAGHE 3

15-12-2018, 12:00 uur
comp | Meer Die Haghe 3 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Nieuwjaarsreceptie

01-01-2019

Kiddy Goodpills

Die Haghe is op zoek naar de rode draad: 0-1 verlies

10-03-2018 17:37 - Senioren

Die Haghe is op zoek naar de rode draad: 0-1 verlies

Het ongeloof stond op de gezichten van de supporters van beide teams. Die Haghe 1 verloor van het als laatst geklasseerde Reeuwijk met 0-1. Je hebt van die wedstrijden....

Die Haghe moest door het overlijden van Ank van Velzen na een zware clubweek aantreden tegen de rode lantaarndrager Reeuwijk. Na de in acht genomen oorverdovende minuut stilte trapten beide teams af waarbij Die Haghe gelijk ten aanval trok. Peter de Kleer trof in de 8e minuut het zijnet en een goed schot van Sebastiaan vd Starre werd door de uitblinkende Reeuwijkse doelman knap in de verre hoek gepakt.

Daarna zakte het spelpeil naar een bedenkelijk niveau. De nummer 14 van de ranglijst groef zich slim in maar kwam er bij vlagen snel uit. Bij één van die uitvallen veroorzaakte Alex Heemskerk een strafschop die echter formidabel werd gestopt door Bas Drost net als het schot uit de hierop volgende hoekschop.

Je zou verwachten dat Die Haghe nu wakker was geschud maar niet was minder waar. Verkeerde passes, veel balverlies, verkeerd lopen zonder bal,  elkaar niet meer weten te vinden en vooral geen bezieling tonen brak de ploeg in de 1e helft op.

Met de 0-0 ruststand mocht de koploper nog blij zijn ook.

Die Haghe tapte in de 2e helft uit een beter vaatje maar het bleef ondanks de meer getroonde inzet en durf nog steeds te mager. Het kwam nog goed weg toen een blauwhemd een geweldig afstandschot losliet dat de onderkant van de laat raakte. Die Haghe was duidelijk op zoek naar de rode draad in het spel van dit seizoen en die draad moet toch ergen liggen en te vinden zijn !?

Sebastiaan vd Starre schoot hard op het Reeuwijkse doel maar helaas net naast en vanaf de 60 minuut kwam er wat meer "drive" in de Haagse aanvallen, ingezet door een goede vrije schop van Laurens Wittmaeckers welke door de doelman van de blauwhemden knap onschadelijk werd gemaakt. Een minuut later kopte Sebastiaan vd Starre van dichtbij niet in- maar net over het doel en in de 63e minuut poeierde ook Jesse Bakker de bal hard over. In de 68e minuut stuitte Peter de Kleer op de voortreffelijke doelman en in de 70e minuut gebeurde exact waar de trouwe Die Haghe aanhang al voor vreesde. De 0-1 van Reeuwijk viel door een knap van dichtbij ingeschoten bal door een geheel vrijstaande Reeuwijkse aanvaller. Hoe deze man zo vrij kon staan zal ongetwijfeld in de analyse van trainer Wim de Jong worden meegenomen.

Die Haghe streed hierna voor een beter resultaat maar bij de afwezigheid vandaag van Sami Aoulad, Jeroen Brand, Mitchel de Bas en Ricardo Landim mistte het domweg de kwaliteit van eerdere wedstrijden van dit seizoen om de boel recht te zetten. Gelukkig was Yannick Nyanor weer van de partij om Alex Heemskerk (hamstring) goed te vervangen en verving Jordan Rolvink "against all odds" 20 minuten voor tijd de moegestreden Yoran Bos en hij deed dat met verve.

Sebastiaan vd Starre miste in de 72 minuut nog een grote kans op de gelijkmaker maar het zat er vandaag ook niet in. Reeuwijk (= koe) speelde naar vermogen en wist vandaag misschien wel terecht Die Haghe (= haas) te vangen.

Valken'68 verspeelde 2 punten tegen laagvlieger Nieuwkoop dus valt de schade voor Die Haghe wel mee. Het staat nu nog 10 punten los al greep het vandaag niet de 2e periodetitel. Hiervoor heeft HVC'10 ook nog een kans wanneer het op 28 april (!!) de inhaaltijd tegen DoCos winnend met veel doelpunten kan afsluiten.

Die Haghe moet helemaal niet naar die periode kijken maar wel zorgen dat volgende week in en tegen Nieuwkoop weer de drie punten en de rode draad worden (op)gepakt.

Uithuilen en opnieuw beginnen is voor Die Haghe nu het devies! Die Haghe 1 wordt hierbij succes gewenst door .....

Wim vd Graaf

Nieuws

Hoe zullen Die Haghe en Heinenoord het jaar 2018 afsluiten?

14-12-2018
Die Haghe is in 2018 voor de laatste keer gastheer en wel van Heinenoord. De groenhemden uit de Hoekse Waard staan precies één overwinning verwijderd van het team van trainer Wim de Jong...spannend !!

Keeperstraining - loopscholing - techniektraining

13-12-2018
De keeperstraining en loopscholing zijn in verband met de winterstop gestopt. Er is vrijdag 14 december nog wel techniektraining.

Kerstklaverjasdrive

11-12-2018
Vrijdagavond 21 december is het dan zover. We beginnen om 20.00 uur, inschrijven doe je per koppel terwijl de inschrijfkosten € 5 per persoon zijn.

Die Haghe toont geen Haagse BLØF in Zoutelande: 3-1

11-12-2018
Het nummer Zoutelande van de popgroep BLØF heeft als refrein "Blij dat je hier bent" en dat gold zeker voor de thuisploeg dat Die Haghe geen schijn van kans gaf.

Grasvelden maandag 10 december afgekeurd

10-12-2018
De grasvelden op Ockenburgh zijn door de aanhoudende regen op maandag 10 december afgekeurd. Het vervangend kunstgrasschema treedt vanavond in werking. Zie de website....

Quintus 2 - Die Haghe 2: 2 - 4 (ruststand: 1 - 0)

10-12-2018
Die Haghe 2 gaat lekker de winsterstop in na verdiende overwinning tegen Quintus 2.

Zaterdag 8 december afkeuringen

08-12-2018
Alle grasvelden vandaag afgekeurd. Klik verder voor overzicht van afgelaste wedstrijden. Zie ook KNVB-app.

Vrijwilligers bedankt!

07-12-2018
Vandaag is het de dag van de vrijwilliger.

Zaterdag cruciaal duel Die Haghe tegen vv De Meeuwen in Zeeland

06-12-2018
Zaterdag a.s., als Pluvius de voetballers gunstig is gezind, speelt Die Haghe 1 de belangrijke -zo niet cruciale- verre en lastige uitwedstrijd tegen v.v. De Meeuwen in Zoutelande.

Met de bus naar Zoutelande!

05-12-2018
A.s. zaterdag 8 december speelt Die Haghe 1 de belangrijke uitwedstrijd tegen De Meeuwen in het Zeeuwse Zoutelande.
Pagina 1 van 139  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Check de vacaturebank voor een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe