Kiddy Goodpills

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Die Haghe is op zoek naar de rode draad: 0-1 verlies

10-03-2018 17:37 - Senioren

Die Haghe is op zoek naar de rode draad: 0-1 verlies

Het ongeloof stond op de gezichten van de supporters van beide teams. Die Haghe 1 verloor van het als laatst geklasseerde Reeuwijk met 0-1. Je hebt van die wedstrijden....

Die Haghe moest door het overlijden van Ank van Velzen na een zware clubweek aantreden tegen de rode lantaarndrager Reeuwijk. Na de in acht genomen oorverdovende minuut stilte trapten beide teams af waarbij Die Haghe gelijk ten aanval trok. Peter de Kleer trof in de 8e minuut het zijnet en een goed schot van Sebastiaan vd Starre werd door de uitblinkende Reeuwijkse doelman knap in de verre hoek gepakt.

Daarna zakte het spelpeil naar een bedenkelijk niveau. De nummer 14 van de ranglijst groef zich slim in maar kwam er bij vlagen snel uit. Bij één van die uitvallen veroorzaakte Alex Heemskerk een strafschop die echter formidabel werd gestopt door Bas Drost net als het schot uit de hierop volgende hoekschop.

Je zou verwachten dat Die Haghe nu wakker was geschud maar niet was minder waar. Verkeerde passes, veel balverlies, verkeerd lopen zonder bal,  elkaar niet meer weten te vinden en vooral geen bezieling tonen brak de ploeg in de 1e helft op.

Met de 0-0 ruststand mocht de koploper nog blij zijn ook.

Die Haghe tapte in de 2e helft uit een beter vaatje maar het bleef ondanks de meer getroonde inzet en durf nog steeds te mager. Het kwam nog goed weg toen een blauwhemd een geweldig afstandschot losliet dat de onderkant van de laat raakte. Die Haghe was duidelijk op zoek naar de rode draad in het spel van dit seizoen en die draad moet toch ergen liggen en te vinden zijn !?

Sebastiaan vd Starre schoot hard op het Reeuwijkse doel maar helaas net naast en vanaf de 60 minuut kwam er wat meer "drive" in de Haagse aanvallen, ingezet door een goede vrije schop van Laurens Wittmaeckers welke door de doelman van de blauwhemden knap onschadelijk werd gemaakt. Een minuut later kopte Sebastiaan vd Starre van dichtbij niet in- maar net over het doel en in de 63e minuut poeierde ook Jesse Bakker de bal hard over. In de 68e minuut stuitte Peter de Kleer op de voortreffelijke doelman en in de 70e minuut gebeurde exact waar de trouwe Die Haghe aanhang al voor vreesde. De 0-1 van Reeuwijk viel door een knap van dichtbij ingeschoten bal door een geheel vrijstaande Reeuwijkse aanvaller. Hoe deze man zo vrij kon staan zal ongetwijfeld in de analyse van trainer Wim de Jong worden meegenomen.

Die Haghe streed hierna voor een beter resultaat maar bij de afwezigheid vandaag van Sami Aoulad, Jeroen Brand, Mitchel de Bas en Ricardo Landim mistte het domweg de kwaliteit van eerdere wedstrijden van dit seizoen om de boel recht te zetten. Gelukkig was Yannick Nyanor weer van de partij om Alex Heemskerk (hamstring) goed te vervangen en verving Jordan Rolvink "against all odds" 20 minuten voor tijd de moegestreden Yoran Bos en hij deed dat met verve.

Sebastiaan vd Starre miste in de 72 minuut nog een grote kans op de gelijkmaker maar het zat er vandaag ook niet in. Reeuwijk (= koe) speelde naar vermogen en wist vandaag misschien wel terecht Die Haghe (= haas) te vangen.

Valken'68 verspeelde 2 punten tegen laagvlieger Nieuwkoop dus valt de schade voor Die Haghe wel mee. Het staat nu nog 10 punten los al greep het vandaag niet de 2e periodetitel. Hiervoor heeft HVC'10 ook nog een kans wanneer het op 28 april (!!) de inhaaltijd tegen DoCos winnend met veel doelpunten kan afsluiten.

Die Haghe moet helemaal niet naar die periode kijken maar wel zorgen dat volgende week in en tegen Nieuwkoop weer de drie punten en de rode draad worden (op)gepakt.

Uithuilen en opnieuw beginnen is voor Die Haghe nu het devies! Die Haghe 1 wordt hierbij succes gewenst door .....

Wim vd Graaf

Nieuws

Aan alle leden van sv Die Haghe

18-06-2018
Tijdens de Algemene Leden Vergadering van 6 juni 2018 heeft de vergadering de volgende drie besluiten genomen:

Zaterdag 30 juni Vrijwilligersavond

17-06-2018
Hierbij willen wij graag alle vrijwilligers die dit jaar hard hebben gewerkt uitnodigen voor een hapje en een drankje op zaterdag 30 juni in ons clubhuis. Wij verwelkomen jullie graag vanaf 17.00 uur en de avond zal zijn afgelopen rond 20.00 uur.

Die Haghe MO15 wint de Haaglanden Voetbalcup !!

17-06-2018
De Meiden Onder de 15 jaar van Die Haghe hebben na het winnen van de strafschoppenserie beslag weten te leggen op de beker. DSVP MO15 hield onze meiden op een 1-1 gelijkspel maar dat mocht niet ...

Arbiter blokkeert de doorgang voor Die Haghe 2 naar de 1e klasse

16-06-2018
Ik schrijf het niet graag en zeker niet vaak maar arbiter D.van Aalst maakte zichzelf belachelijk door Die Haghe en RCL niet alleen vele onbegrijpelijke gele kaarten voor te houden maar ook door ...

Zaterdag 16 juni: Finaledag !!

12-06-2018
Zaterdag 16 juni a.s. spelen maar liefst 3 Die Haghe-teams nog een heuse finale. Die Haghe 2 + MO15-1 en de MO17-1.....

Die Haghe 2 maakt zich op voor promotie

12-06-2018
Gaat óók Die Haghe 2 historie schrijven? Na de zwaar bevochten zege op Westlandia afgelopen zaterdag, gaat Die Haghe 2 zich nu opmaken voor de alles beslissende finale wedstrijd tegen RCL 2 in Leiderdorp. U kunt mee met de bus...

Lagere senioren Die Haghe 4 t/m 10 plus de veteranen, spullen inleveren a.u.b.

11-06-2018
De zomer breekt aan, er wordt niet meer getraind, de velden zijn in onderhoud. Vriendelijk worden Die Haghe 4 tot en 10 als ook de Veteranen verzocht de ballen en eventueel ander materiaal in te leveren. Bvd.

Trainingen en wedstrijden (jeugd/sen) komende weken

10-06-2018
Vanaf maandag 4 juni zijn alleen de twee kunstgrasvelden nog open en kan er aangepast getraind of gespeeld worden volgens het volgend schema:

Kledingverkoopactie – een pracht initiatief!

10-06-2018
Hoe groot het Die Haghe hart is blijkt weer uit deze spontane actie voor Kiddy Goodpills. Dit mooie initiatief heeft € 110,00 opgebracht voor het onderzoek naar veilige medicijnen voor kinderen. Een prachtig resultaat!

JUZZT FOOTBALL ACADEMY ZOMERKAMPEN!

10-06-2018
Schijf je nu in voor de zomerkampen in julie en augustus
Pagina 1 van 127  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

Healthy Hapz weekmenu

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Check de vacaturebank voor een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe