Kiddy Goodpills

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

De koploper tegen de rode lantaarndrager: wordt het een kat en muisspel of….?

07-03-2018 14:08 - Senioren

De koploper tegen de rode lantaarndrager: wordt het een kat en muisspel of....?

Zaterdag kruisen na een korte extra winterstop de teams van Die Haghe en Reeuwijk weer de degens maar deze keer op sportpark Ockenburgh. De eerste ontmoeting in Reeuwijk eindigde in een 0-4 rust- en eindstand en op de ranglijst is het thans de trotse koploper van de 2e klasse C, Die Haghe, dat gastheer is van de blauw rode formatie uit Reeuwijk dat op doelsaldo de rode lantaarn in handen heeft.

Op het oog lijkt het voor de Reeuwijkers een lastige wedstrijd maar we zijn thans in een fase aanbeland dat elk puntje telt en ieder hooggeplaatst team tegen een lager geplaatste opponent punten kan verspelen. Die Haghe is dus gewaarschuwd en het zal de Reeuwijkers beslist niet mogen onderschatten want hoogmoed komt voor de val.

Een blik op de ranglijst wijst uit dat Die Haghe fier aan kop gaat met 41 punten en dat het maar liefst 11 punten voorsprong heeft op de nummer 2, Valken'68. Het doelsaldo van de Hagenaars is + 28.

Reeuwijk wist slechts 1x een partij (tegen DSO) te winnen, het speelde 3x gelijk en verloor 12 partijen. Het doelsaldo is -46. (16-62). Het staat samen met Nieuwkoop op 6 behaalde punten.

In de eerste wedstrijd tegen Die Haghe kreeg Reeuwijk een paar mogelijkheden maar was het team van trainer Wim de Jong sterker in de afronding. Dat bleek wel uit de 0-4 ruststand maar na rust geloofden de Ockenburghers het in de stromende regen wel en sprongen ze slordig met de kansen om. Dat zal dus zaterdag beter moeten.

Die Haghe doet ook nog volop mee in de districksbeker (1/8 finale tegen ROAC) en de Haaglanden- voetbalcup dus is het op drie fronten nog actief. Dat betekent veel wedstrijden spelen in een relatief korte periode maar de mannen hebben een prima conditie om dit aan te kunnen en dus ook om de christelijke voetbal club (cvc) Reeuwijk aan de zegekar te binden.

Ik hoop in ieder geval op een leuke en sportieve ontmoeting welke onder leiding zal staan van arbiter J.C. Hoogerbrugge uit Woerden. Ik wens hem, de spelers, begeleiding, de pupil- en het team van de week en natuurlijk de supporters (die inmiddels weten dat je met glaswerk en/of alcoholische drank niet in de buurt van het speelveld mag komen) namens het bestuur een spannende en plezierige wedstrijd toe !

Wim van de Graaf

Wedstrijdsecretaris

Sv Die Haghe

Nieuws

Aan alle leden van sv Die Haghe

18-06-2018
Tijdens de Algemene Leden Vergadering van 6 juni 2018 heeft de vergadering de volgende drie besluiten genomen:

Zaterdag 30 juni Vrijwilligersavond

17-06-2018
Hierbij willen wij graag alle vrijwilligers die dit jaar hard hebben gewerkt uitnodigen voor een hapje en een drankje op zaterdag 30 juni in ons clubhuis. Wij verwelkomen jullie graag vanaf 17.00 uur en de avond zal zijn afgelopen rond 20.00 uur.

Die Haghe MO15 wint de Haaglanden Voetbalcup !!

17-06-2018
De Meiden Onder de 15 jaar van Die Haghe hebben na het winnen van de strafschoppenserie beslag weten te leggen op de beker. DSVP MO15 hield onze meiden op een 1-1 gelijkspel maar dat mocht niet ...

Arbiter blokkeert de doorgang voor Die Haghe 2 naar de 1e klasse

16-06-2018
Ik schrijf het niet graag en zeker niet vaak maar arbiter D.van Aalst maakte zichzelf belachelijk door Die Haghe en RCL niet alleen vele onbegrijpelijke gele kaarten voor te houden maar ook door ...

Zaterdag 16 juni: Finaledag !!

12-06-2018
Zaterdag 16 juni a.s. spelen maar liefst 3 Die Haghe-teams nog een heuse finale. Die Haghe 2 + MO15-1 en de MO17-1.....

Die Haghe 2 maakt zich op voor promotie

12-06-2018
Gaat óók Die Haghe 2 historie schrijven? Na de zwaar bevochten zege op Westlandia afgelopen zaterdag, gaat Die Haghe 2 zich nu opmaken voor de alles beslissende finale wedstrijd tegen RCL 2 in Leiderdorp. U kunt mee met de bus...

Lagere senioren Die Haghe 4 t/m 10 plus de veteranen, spullen inleveren a.u.b.

11-06-2018
De zomer breekt aan, er wordt niet meer getraind, de velden zijn in onderhoud. Vriendelijk worden Die Haghe 4 tot en 10 als ook de Veteranen verzocht de ballen en eventueel ander materiaal in te leveren. Bvd.

Trainingen en wedstrijden (jeugd/sen) komende weken

10-06-2018
Vanaf maandag 4 juni zijn alleen de twee kunstgrasvelden nog open en kan er aangepast getraind of gespeeld worden volgens het volgend schema:

Kledingverkoopactie – een pracht initiatief!

10-06-2018
Hoe groot het Die Haghe hart is blijkt weer uit deze spontane actie voor Kiddy Goodpills. Dit mooie initiatief heeft € 110,00 opgebracht voor het onderzoek naar veilige medicijnen voor kinderen. Een prachtig resultaat!

JUZZT FOOTBALL ACADEMY ZOMERKAMPEN!

10-06-2018
Schijf je nu in voor de zomerkampen in julie en augustus
Pagina 1 van 127  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

Healthy Hapz weekmenu

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Check de vacaturebank voor een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe