DIE HAGHE 1 - SHO 1

29-09-2018, 14:30 uur
comp | Meer Die Haghe 1 >

DIE HAGHE 2 - CWO 2

29-09-2018, 12:00 uur
comp | Meer Die Haghe 2 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

De koploper tegen de rode lantaarndrager: wordt het een kat en muisspel of….?

07-03-2018 14:08 - Senioren

De koploper tegen de rode lantaarndrager: wordt het een kat en muisspel of....?

Zaterdag kruisen na een korte extra winterstop de teams van Die Haghe en Reeuwijk weer de degens maar deze keer op sportpark Ockenburgh. De eerste ontmoeting in Reeuwijk eindigde in een 0-4 rust- en eindstand en op de ranglijst is het thans de trotse koploper van de 2e klasse C, Die Haghe, dat gastheer is van de blauw rode formatie uit Reeuwijk dat op doelsaldo de rode lantaarn in handen heeft.

Op het oog lijkt het voor de Reeuwijkers een lastige wedstrijd maar we zijn thans in een fase aanbeland dat elk puntje telt en ieder hooggeplaatst team tegen een lager geplaatste opponent punten kan verspelen. Die Haghe is dus gewaarschuwd en het zal de Reeuwijkers beslist niet mogen onderschatten want hoogmoed komt voor de val.

Een blik op de ranglijst wijst uit dat Die Haghe fier aan kop gaat met 41 punten en dat het maar liefst 11 punten voorsprong heeft op de nummer 2, Valken'68. Het doelsaldo van de Hagenaars is + 28.

Reeuwijk wist slechts 1x een partij (tegen DSO) te winnen, het speelde 3x gelijk en verloor 12 partijen. Het doelsaldo is -46. (16-62). Het staat samen met Nieuwkoop op 6 behaalde punten.

In de eerste wedstrijd tegen Die Haghe kreeg Reeuwijk een paar mogelijkheden maar was het team van trainer Wim de Jong sterker in de afronding. Dat bleek wel uit de 0-4 ruststand maar na rust geloofden de Ockenburghers het in de stromende regen wel en sprongen ze slordig met de kansen om. Dat zal dus zaterdag beter moeten.

Die Haghe doet ook nog volop mee in de districksbeker (1/8 finale tegen ROAC) en de Haaglanden- voetbalcup dus is het op drie fronten nog actief. Dat betekent veel wedstrijden spelen in een relatief korte periode maar de mannen hebben een prima conditie om dit aan te kunnen en dus ook om de christelijke voetbal club (cvc) Reeuwijk aan de zegekar te binden.

Ik hoop in ieder geval op een leuke en sportieve ontmoeting welke onder leiding zal staan van arbiter J.C. Hoogerbrugge uit Woerden. Ik wens hem, de spelers, begeleiding, de pupil- en het team van de week en natuurlijk de supporters (die inmiddels weten dat je met glaswerk en/of alcoholische drank niet in de buurt van het speelveld mag komen) namens het bestuur een spannende en plezierige wedstrijd toe !

Wim van de Graaf

Wedstrijdsecretaris

Sv Die Haghe

Nieuws

Ab (Albert) Nederhoed overleden

25-09-2018
Hedenmiddag bereikte ons het bericht dat op 24 september is overleden: Ab Nederhoed. AB is 90 jaar geworden.

Sportsignaal radio verslaat a.s. zaterdag de wedstrijd Die Haghe - SHO

25-09-2018
Sportsignaal radio komt a.s. zaterdag verslag doen van de wedstrijd : Die Haghe - SHO Robert Henderson is de verslaggever

Vitesse Delft 3 - Die Haghe 2 : 4-0 (3-0)

24-09-2018
“Jongste tweede elftal ooit, moet, als je goed kijkt, het zelf beter doen”

Even voorstellen: Stagiaires van ROC Mondriaan

24-09-2018

Nieuwe Jeugdsportcoördinator

24-09-2018
Sinds vorige week is er bij sv Die Haghe een nieuwe jeugdsportcoördinator actief. Roberto Escudero stelt zich aan u voor.

Die Haghe kent droomstart: 0-2 winst bij RVVH

23-09-2018
Die Haghe acteert voor het eerst in de 1e klasse en kende een start als uit een jongensboek. Het uit de Hoofdklasse gedegradeerde RVVH werd in Ridderkerk met 0-2 verslagen en daar was niets van ...

Die Haghe 1 zet 1e stap in 1e klasse tegen het 100-jarige RVVH

21-09-2018
Eindelijk is het zo ver. Na veel intensieve trainingen en een prima ongeslagen oefencampage (door in de beker na 3x winst) treedt Die Haghe 1 toe tot de 1e klasse van het zaterdagvoetbal en start ...

Die Haghe komt tegen SC Monster laat op stoom

16-09-2018
Ook de 3e bekerwedstrijd in de poulefase werd gewonnen door Die Haghe al ging dit deze keer moeizaam. Een 2-1 achterstand bij rust werd vlak voor tijd omgezet in een 2-3 overwinning...

Met de bus naar uitwedstrijd RVVH 1 - Die Haghe 1

15-09-2018
Busreis naar RVVH 1 - Die Haghe 1

Die Haghe 1 zaterdag tegen oude rivaal SC Monster

13-09-2018
In de 3e bekerronde van de poulefase speelt het reeds geplaatste Die Haghe zaterdag in Monster tegen de plaatselijke Sportclub dat vorig seizoen promotie wist af te dwingen naar de 2e klasse.
Pagina 1 van 133  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

Healthy Hapz weekmenu

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Check de vacaturebank voor een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe