DIE HAGHE 1 - HEINENOORD 1

15-12-2018, 12:00 uur

Nieuwjaarsreceptie

01-01-2019

De koploper tegen de rode lantaarndrager: wordt het een kat en muisspel of….?

07-03-2018 14:08 - Senioren

De koploper tegen de rode lantaarndrager: wordt het een kat en muisspel of....?

Zaterdag kruisen na een korte extra winterstop de teams van Die Haghe en Reeuwijk weer de degens maar deze keer op sportpark Ockenburgh. De eerste ontmoeting in Reeuwijk eindigde in een 0-4 rust- en eindstand en op de ranglijst is het thans de trotse koploper van de 2e klasse C, Die Haghe, dat gastheer is van de blauw rode formatie uit Reeuwijk dat op doelsaldo de rode lantaarn in handen heeft.

Op het oog lijkt het voor de Reeuwijkers een lastige wedstrijd maar we zijn thans in een fase aanbeland dat elk puntje telt en ieder hooggeplaatst team tegen een lager geplaatste opponent punten kan verspelen. Die Haghe is dus gewaarschuwd en het zal de Reeuwijkers beslist niet mogen onderschatten want hoogmoed komt voor de val.

Een blik op de ranglijst wijst uit dat Die Haghe fier aan kop gaat met 41 punten en dat het maar liefst 11 punten voorsprong heeft op de nummer 2, Valken'68. Het doelsaldo van de Hagenaars is + 28.

Reeuwijk wist slechts 1x een partij (tegen DSO) te winnen, het speelde 3x gelijk en verloor 12 partijen. Het doelsaldo is -46. (16-62). Het staat samen met Nieuwkoop op 6 behaalde punten.

In de eerste wedstrijd tegen Die Haghe kreeg Reeuwijk een paar mogelijkheden maar was het team van trainer Wim de Jong sterker in de afronding. Dat bleek wel uit de 0-4 ruststand maar na rust geloofden de Ockenburghers het in de stromende regen wel en sprongen ze slordig met de kansen om. Dat zal dus zaterdag beter moeten.

Die Haghe doet ook nog volop mee in de districksbeker (1/8 finale tegen ROAC) en de Haaglanden- voetbalcup dus is het op drie fronten nog actief. Dat betekent veel wedstrijden spelen in een relatief korte periode maar de mannen hebben een prima conditie om dit aan te kunnen en dus ook om de christelijke voetbal club (cvc) Reeuwijk aan de zegekar te binden.

Ik hoop in ieder geval op een leuke en sportieve ontmoeting welke onder leiding zal staan van arbiter J.C. Hoogerbrugge uit Woerden. Ik wens hem, de spelers, begeleiding, de pupil- en het team van de week en natuurlijk de supporters (die inmiddels weten dat je met glaswerk en/of alcoholische drank niet in de buurt van het speelveld mag komen) namens het bestuur een spannende en plezierige wedstrijd toe !

Wim van de Graaf

Wedstrijdsecretaris

Sv Die Haghe

Hoe zullen Die Haghe en Heinenoord het jaar 2018 afsluiten?

14-12-2018
Die Haghe is in 2018 voor de laatste keer gastheer en wel van Heinenoord. De groenhemden uit de Hoekse Waard staan precies één overwinning verwijderd van het team van trainer Wim de Jong...spannend !!

Keeperstraining - loopscholing - techniektraining

13-12-2018
De keeperstraining en loopscholing zijn in verband met de winterstop gestopt. Er is vrijdag 14 december nog wel techniektraining.

Kerstklaverjasdrive

11-12-2018
Vrijdagavond 21 december is het dan zover. We beginnen om 20.00 uur, inschrijven doe je per koppel terwijl de inschrijfkosten € 5 per persoon zijn.

Die Haghe toont geen Haagse BLØF in Zoutelande: 3-1

11-12-2018
Het nummer Zoutelande van de popgroep BLØF heeft als refrein "Blij dat je hier bent" en dat gold zeker voor de thuisploeg dat Die Haghe geen schijn van kans gaf.

Grasvelden maandag 10 december afgekeurd

10-12-2018
De grasvelden op Ockenburgh zijn door de aanhoudende regen op maandag 10 december afgekeurd. Het vervangend kunstgrasschema treedt vanavond in werking. Zie de website....

Quintus 2 - Die Haghe 2: 2 - 4 (ruststand: 1 - 0)

10-12-2018
Die Haghe 2 gaat lekker de winsterstop in na verdiende overwinning tegen Quintus 2.

Zaterdag 8 december afkeuringen

08-12-2018
Alle grasvelden vandaag afgekeurd. Klik verder voor overzicht van afgelaste wedstrijden. Zie ook KNVB-app.

Vrijwilligers bedankt!

07-12-2018
Vandaag is het de dag van de vrijwilliger.

Zaterdag cruciaal duel Die Haghe tegen vv De Meeuwen in Zeeland

06-12-2018
Zaterdag a.s., als Pluvius de voetballers gunstig is gezind, speelt Die Haghe 1 de belangrijke -zo niet cruciale- verre en lastige uitwedstrijd tegen v.v. De Meeuwen in Zoutelande.

Met de bus naar Zoutelande!

05-12-2018
A.s. zaterdag 8 december speelt Die Haghe 1 de belangrijke uitwedstrijd tegen De Meeuwen in het Zeeuwse Zoutelande.