DIE HAGHE 1 - KLOETINGE 1

27-10-2018, 14:30 uur
comp | Meer Die Haghe 1 >

DIE HAGHE 2 - WESTLANDIA 3

27-10-2018, 12:00 uur
comp | Meer Die Haghe 2 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Die Haghe wint na boeiend duel van TAVV: 1-0

10-02-2018 18:24 - Senioren

Die Haghe wint na boeiend duel van TAVV: 0-1

Op een matige maar na de vorstperiode goedgekeurde grasmat van Ockenburgh hield Die Haghe de punten weer in huis en liep het weer verder uit op de nummers 3 en 4. Na het eerste fluitsignaal van arbiter Robert Jan de Mik was het echter TAVV dat de aanval zocht en het Die Haghe lastig maakte.

Blijkbaar had hun trainer Slottje er op aangedrongen om "de beuk" erin te gooien want het eerste kwartier was voor de Ter Aarse ploeg. Die Haghe dat zonder aanvoerder Mitchel de Bas (enkel), Jeroen Brand (sleutelbeen), Ricardo Rosario Lopes Landim (hamstring) en Yannick Nyanor (lies) moest aantreden was zoekende naar de juiste formatie. Dat duurde tot na de 20e minuut waarna Die Haghe de wedstrijd naar zich toe wist te trekken. Het was Sami Aoulad die in de 23e minuut alleen op de Ter Aarse goalie afstormde maar zijn inzet gestopt zag worden en dat was niet de laatste redding van deze doelman.

In de 30e minuut was er een snelle actie aan de linkerflank waar Junior Nelson de bal goed voorgaf en Laurens Wittmaeckers een keihard schot losliet welke wederom werd gestuit door de uitblinker aan de zijde van TAVV. De rust werd ook door diens toedoen met de brilstand opgezocht: 0-0.

Direct na rust had ook zijn collega Bas Drost een geweldige redding in huis waardoor de thuisploeg door het oog van de naald kroop. Feitelijk was dat tevens het laatste wapenfeit van de gelegenheids rood blauwen want Die Haghe drong steeds sterker en feller aan maar bij gevaarlijke situaties zat er telkens een Ter Aars been tussen om de bal over de doellijn gewerkt te krijgen. Sami Aoulad schoot de bal nipt voorlangs in de 58e minuut en Robin Lamings kopbal in de 62e minuut werd door de doelman in een reflex met de voet gekeerd.

In de 67e minuut was er een "pingelmoment" toen Sebastiaan vd Starre de doelman leek te omspelen maar de arbiter zag er geen overtreding in (en hij stond dichterbij de situatie dan menig supporter). Drie minuten later was de start van een waar bombardement op het doel van TAVV maar wonder boven wonder hield de doelman nog steeds zijn doel schoon al dan niet met hulp van zijn verdedigers. Een doelpunt bleef in de lucht hangen en in de 85e minuut gaf Sebastiaan vd Starre de bal knap voor waarna nota bene verdediger Jesse Bakker de bal hard en zuiver binnen wist te koppen: 1-0 en op dat moment de volkomen verdiende voorsprong voor Die Haghe.

De overwinning kwam geen moment meer in gevaar ook niet na de vijf minuten extra (blessure)tijd waarna de vreugde-explosie vanaf de bank van Die Haghe zeer begrijpelijk was. Het team functioneerde weer als een hecht team dat lastig is te kloppen. De 2e periodetitel kan Die Haghe bijna niet meer ontgaan na het verlies van HVC'10 bij RCL en het gelijkspel van Valken'68 maar het moet nog minimaal 2 wedstrijden geduld hiervoor hebben. En wie heeft het over een periodetitel als de titel met de week scherper in zicht komt?

Volgende week met de bus naar de lastige uitwedstrijd in Leiden tegen UVS. De enige ploeg die dit Die Haghe een nederlaag wist toe te brengen. Dus ook volgende week heeft Die Haghe wat recht te zetten zegt uw scribent......

Wim vd Graaf

 

 

Nieuws

Die Haghe weer met beide benen op de grond na 3-0 verlies bij Forum Sport

20-10-2018
Die Haghe kwam er tegen Forum Sport in Voorburg nauwelijks aan te pas en liep na een vroege achterstand tegen een ruime nederlaag op en dat was lang geleden (update)

Nieuwe bordsponsor voor sv Die Haghe: Restaurant Di Sopra

18-10-2018
Naast teamsponsor voor de MO-21 is Restaurant Di Sopra ook bordsponsor geworden van sv Die Haghe.

Sportsignaal radio doet verslag van de wedstrijd Forum Sport - Die Haghe

17-10-2018
Sportsignaal radio komt a.s. zaterdag verslag doen van de wedstrijd : Forum Sport - Die Haghe

Opnieuw een wedstrijd van de week: Forum Sport - Die Haghe

17-10-2018
Forum Sport, de nummer 2, ontvangt zaterdag de koploper, Die Haghe waarbij oude tijden herleven. Vroeger waren er de titanenwedstrijden tussen DEVJO en Die Haghe maar nu DEVJO is gefuseerd met sv ...

Trainingen herfstvakantie

16-10-2018
In de herfstvakantie gaan voor de jeugd de trainingen voor niet-selectieteams niet door. Selectieteams trainen wel.

Extra dag fysiotherapeut

16-10-2018

VDL 2 - Die Haghe 2: 0 - 0

15-10-2018
In een rommelige en slordige wedstrijd tegen VDL 2 mag Die Haghe 2 blij zijn met een punt.

Even in de ogen wrijven en weer kijken...Die Haghe is de koploper

14-10-2018
Na een goede 0-1 zege bij Honselerdijk kan en mag Die Haghe zich - met één wedstrijd minder gespeeld - de trotse koploper van de 1e klasse B noemen. Gekker moet het niet worden maar het is wel de ...

JUZZT FOOTBALL ACADEMY HERFSTKAMP!

11-10-2018
Twee dagen lang voetballen in verschillende vormen, zoals een penaltybokaal, wedstrijdjes, grote voetbalboarding, techniektraining en cowboys and indians.

Een vroege topper in de 1e klasse B: Honselersdijk - Die Haghe

11-10-2018
Die Haghe wacht de ontmoetingen tegen twee regioclubs. Volgende week treft het in Voorburg Forum Sport maar zaterdag a.s. reist de ploeg af naar Honselersdijk dat knap via de nacompetitie uit de ...
Pagina 1 van 135  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

Healthy Hapz weekmenu

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Check de vacaturebank voor een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe