DIE HAGHE 1 - D.H.C. 1

18-08-2018, 14:30 uur
DUNO toernooi | Meer Die Haghe 1 >

DIE HAGHE 2 - VITESS DELFT 2

20-08-2018, 19:30 uur
Oefen | Meer Die Haghe 2 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Die Haghe wint na boeiend duel van TAVV: 1-0

10-02-2018 18:24 - Senioren

Die Haghe wint na boeiend duel van TAVV: 0-1

Op een matige maar na de vorstperiode goedgekeurde grasmat van Ockenburgh hield Die Haghe de punten weer in huis en liep het weer verder uit op de nummers 3 en 4. Na het eerste fluitsignaal van arbiter Robert Jan de Mik was het echter TAVV dat de aanval zocht en het Die Haghe lastig maakte.

Blijkbaar had hun trainer Slottje er op aangedrongen om "de beuk" erin te gooien want het eerste kwartier was voor de Ter Aarse ploeg. Die Haghe dat zonder aanvoerder Mitchel de Bas (enkel), Jeroen Brand (sleutelbeen), Ricardo Rosario Lopes Landim (hamstring) en Yannick Nyanor (lies) moest aantreden was zoekende naar de juiste formatie. Dat duurde tot na de 20e minuut waarna Die Haghe de wedstrijd naar zich toe wist te trekken. Het was Sami Aoulad die in de 23e minuut alleen op de Ter Aarse goalie afstormde maar zijn inzet gestopt zag worden en dat was niet de laatste redding van deze doelman.

In de 30e minuut was er een snelle actie aan de linkerflank waar Junior Nelson de bal goed voorgaf en Laurens Wittmaeckers een keihard schot losliet welke wederom werd gestuit door de uitblinker aan de zijde van TAVV. De rust werd ook door diens toedoen met de brilstand opgezocht: 0-0.

Direct na rust had ook zijn collega Bas Drost een geweldige redding in huis waardoor de thuisploeg door het oog van de naald kroop. Feitelijk was dat tevens het laatste wapenfeit van de gelegenheids rood blauwen want Die Haghe drong steeds sterker en feller aan maar bij gevaarlijke situaties zat er telkens een Ter Aars been tussen om de bal over de doellijn gewerkt te krijgen. Sami Aoulad schoot de bal nipt voorlangs in de 58e minuut en Robin Lamings kopbal in de 62e minuut werd door de doelman in een reflex met de voet gekeerd.

In de 67e minuut was er een "pingelmoment" toen Sebastiaan vd Starre de doelman leek te omspelen maar de arbiter zag er geen overtreding in (en hij stond dichterbij de situatie dan menig supporter). Drie minuten later was de start van een waar bombardement op het doel van TAVV maar wonder boven wonder hield de doelman nog steeds zijn doel schoon al dan niet met hulp van zijn verdedigers. Een doelpunt bleef in de lucht hangen en in de 85e minuut gaf Sebastiaan vd Starre de bal knap voor waarna nota bene verdediger Jesse Bakker de bal hard en zuiver binnen wist te koppen: 1-0 en op dat moment de volkomen verdiende voorsprong voor Die Haghe.

De overwinning kwam geen moment meer in gevaar ook niet na de vijf minuten extra (blessure)tijd waarna de vreugde-explosie vanaf de bank van Die Haghe zeer begrijpelijk was. Het team functioneerde weer als een hecht team dat lastig is te kloppen. De 2e periodetitel kan Die Haghe bijna niet meer ontgaan na het verlies van HVC'10 bij RCL en het gelijkspel van Valken'68 maar het moet nog minimaal 2 wedstrijden geduld hiervoor hebben. En wie heeft het over een periodetitel als de titel met de week scherper in zicht komt?

Volgende week met de bus naar de lastige uitwedstrijd in Leiden tegen UVS. De enige ploeg die dit Die Haghe een nederlaag wist toe te brengen. Dus ook volgende week heeft Die Haghe wat recht te zetten zegt uw scribent......

Wim vd Graaf

 

 

Nieuws

Eerste winst Die Haghe 1 als 1e klasser

17-08-2018
Die Haghe won op het toernooi van oud rivaal DUNO, ondanks goed keeperswerk van de Houtwijkse goalie, met 4-0 van sv Houtwijk.

ZWART & PARTNERS NETWERKNOTARISSEN TOERNOOI s.v. DIE HAGHE

16-08-2018
s.v. Die Haghe organiseert op maandag 20-, dinsdag 21- en zaterdag 25 augustus a.s. voor de eerste maal het Zwart & Partners Netwerknotarissen toernooi voor 1e en 2e elftallen. Deelnemende ...

JUZZT FOOTBALL ACADEMY ZOMERKAMPEN!

16-08-2018
Bij Die Haghe op 21, 22 en 23 augustus: 3 dagen lang voetballen in verschillende vormen, zoals een penaltybokaal, wedstrijdjes, techniektraining en cowboys and indians. Verder bestaat het voetbalkamp uit vooruitgang met skills.....

Trainingen en wedstrijden deze week

13-08-2018
In de voorbereiding beginnen al weer veel (jeugd)teams met trainingen en wedstrijden Hier het overzicht van de komende week van 13 aug. t/m 18 aug.

Kledinglijn sv Die Haghe

13-08-2018
Net als vorig seizoen heeft Die Haghe met Free Kick de afspraak om de wedstrijdkleding en trainingskleding bij Die Haghe te bestellen en af te rekenen. Met het betaalbewijs is de kleding bij Free ...

Seizoenstart meiden op 18 augustus 2018 met trainingsdag

10-08-2018
Op zaterdag 18 augustus trappen de meiden (vanaf onder 13) af met de traditionele trainingsdag.

Vanaf september maakt Healthy Hapz ook maaltijden op bestelling.

08-08-2018
Maaltijden die passen bij jouw gezonde leefstijl. Niet meer nadenken over wat je moet eten, zo blijft er meer tijd over om te sporten of om gewoon van je vrije tijd te genieten.

Bewaarnummer seizoen 2018-2019 gepubliceerd

07-08-2018
In het clubblad, dat op deze site ook is te downloaden, staan diverse wetenswaardigheden over het nieuwe voetbalseizoen.

*** Nieuw vrijwilligers beleid - New volunteer policy ***

01-08-2018
Graag uw aandacht voor een belangrijke verandering in het vrijwilligersbeleid van de vereniging. Please note an important change in the volunteer policy of the club.

Vloer clubgebouw in onderhoud Deel II

30-07-2018
Vloer clubgebouw in onderhoud Deel II Dinsdag 31 juli zal het clubgebouw wederom niet toegankelijk zijn.
Pagina 1 van 130  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

Healthy Hapz weekmenu

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Check de vacaturebank voor een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe