NIEUWERKERK MO17-1 - DH MO17-1

19-02-2019, 20:00 uur
beker | Meer Die Haghe MO17-1 >

DIE HAGHE 1 - WESTLANDIA 1

23-02-2019, 14:30 uur
comp | Meer Die Haghe 1 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Die Haghe wint na boeiend duel van TAVV: 1-0

10-02-2018 18:24 - Senioren

Die Haghe wint na boeiend duel van TAVV: 0-1

Op een matige maar na de vorstperiode goedgekeurde grasmat van Ockenburgh hield Die Haghe de punten weer in huis en liep het weer verder uit op de nummers 3 en 4. Na het eerste fluitsignaal van arbiter Robert Jan de Mik was het echter TAVV dat de aanval zocht en het Die Haghe lastig maakte.

Blijkbaar had hun trainer Slottje er op aangedrongen om "de beuk" erin te gooien want het eerste kwartier was voor de Ter Aarse ploeg. Die Haghe dat zonder aanvoerder Mitchel de Bas (enkel), Jeroen Brand (sleutelbeen), Ricardo Rosario Lopes Landim (hamstring) en Yannick Nyanor (lies) moest aantreden was zoekende naar de juiste formatie. Dat duurde tot na de 20e minuut waarna Die Haghe de wedstrijd naar zich toe wist te trekken. Het was Sami Aoulad die in de 23e minuut alleen op de Ter Aarse goalie afstormde maar zijn inzet gestopt zag worden en dat was niet de laatste redding van deze doelman.

In de 30e minuut was er een snelle actie aan de linkerflank waar Junior Nelson de bal goed voorgaf en Laurens Wittmaeckers een keihard schot losliet welke wederom werd gestuit door de uitblinker aan de zijde van TAVV. De rust werd ook door diens toedoen met de brilstand opgezocht: 0-0.

Direct na rust had ook zijn collega Bas Drost een geweldige redding in huis waardoor de thuisploeg door het oog van de naald kroop. Feitelijk was dat tevens het laatste wapenfeit van de gelegenheids rood blauwen want Die Haghe drong steeds sterker en feller aan maar bij gevaarlijke situaties zat er telkens een Ter Aars been tussen om de bal over de doellijn gewerkt te krijgen. Sami Aoulad schoot de bal nipt voorlangs in de 58e minuut en Robin Lamings kopbal in de 62e minuut werd door de doelman in een reflex met de voet gekeerd.

In de 67e minuut was er een "pingelmoment" toen Sebastiaan vd Starre de doelman leek te omspelen maar de arbiter zag er geen overtreding in (en hij stond dichterbij de situatie dan menig supporter). Drie minuten later was de start van een waar bombardement op het doel van TAVV maar wonder boven wonder hield de doelman nog steeds zijn doel schoon al dan niet met hulp van zijn verdedigers. Een doelpunt bleef in de lucht hangen en in de 85e minuut gaf Sebastiaan vd Starre de bal knap voor waarna nota bene verdediger Jesse Bakker de bal hard en zuiver binnen wist te koppen: 1-0 en op dat moment de volkomen verdiende voorsprong voor Die Haghe.

De overwinning kwam geen moment meer in gevaar ook niet na de vijf minuten extra (blessure)tijd waarna de vreugde-explosie vanaf de bank van Die Haghe zeer begrijpelijk was. Het team functioneerde weer als een hecht team dat lastig is te kloppen. De 2e periodetitel kan Die Haghe bijna niet meer ontgaan na het verlies van HVC'10 bij RCL en het gelijkspel van Valken'68 maar het moet nog minimaal 2 wedstrijden geduld hiervoor hebben. En wie heeft het over een periodetitel als de titel met de week scherper in zicht komt?

Volgende week met de bus naar de lastige uitwedstrijd in Leiden tegen UVS. De enige ploeg die dit Die Haghe een nederlaag wist toe te brengen. Dus ook volgende week heeft Die Haghe wat recht te zetten zegt uw scribent......

Wim vd Graaf

 

 

Nieuws

CWO 2 - Die Haghe 2: 5-1 (ruststand: 2-1)

17-02-2019
Die Haghe 2 wordt weggespeeld in Vlaardingen en moet de rest van het seizoen echt uit een ander vaatje gaan tappen.

Die Haghe speelt zich na de 3-0 nederlaag tegen SHO niet uit de gevarenzone

16-02-2019
Door doelpunten vlak voor rust (39e min), vlak na rust (47e min) en vlak voor tijd (88e min) verloor Die Haghe kansloos van de huidige nr.2, SHO en zal het zaterdag thuis tegen Westlandia weer het ...

Vertrektijd bus naar SHO, Oud Beijerland

15-02-2019
De bus naar de uitwedstrijd tegen SHO in Oud Beijerland vertrekt om 12.05 vanaf de Wijndaelerweg.

Planning trainingen en wedstrijden voorjaarsvakantie jeugd

13-02-2019

Die Haghe 2 - Vitesse Delft 3: 1-4 (ruststand: 1-1)

11-02-2019
Die Haghe 2 ziet hoop op goed resultaat tegen Vitesse Delft 3 in de tweede helft weggeblazen worden.

Start Techniektraining sv Die Haghe tweede periode

11-02-2019
Op vrijdag 8 maart start Die Haghe met de tweede reeks techniek trainingen voor eigen jeugdleden, jongens en meisjes, in de leeftijdscategorie JO8-JO13.

Die Haghe knokt maar verliest toch van RVVH: 1-2

09-02-2019
Na een slechte 1e helft (0-2) herstelde Die Haghe zich goed tegen het versterkte RVVH maar kwam het ondanks een geweldig slotoffensief en een aantal kansen niet verder dan 1-2. Ook verloor het ...

Sportsignaal radio doet a.s. zaterdag verslag van de wedstrijd Die Haghe - RVVH

05-02-2019
Sportsignaal radio komt a.s. zaterdag verslag doen van de wedstrijd : Die Haghe - RVVH Leo Pronk is de verslaggever

Inning vrijwilligersbijdrage

04-02-2019
Inning vrijwilligersbijdrage vindt deze week plaats.

Die Haghe pakt punt bij Portugaal

02-02-2019
Een collectief weer sterk Die Haghe heeft een verdiend punt gepakt in de uitwedstrijd bij Portugaal
Pagina 1 van 143  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Check de vacaturebank voor een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe