DIE HAGHE 1 - KLOETINGE 1

27-10-2018, 14:30 uur
comp | Meer Die Haghe 1 >

DIE HAGHE 2 - WESTLANDIA 3

27-10-2018, 12:00 uur
comp | Meer Die Haghe 2 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Die Haghe heeft zaterdag tegen TAVV wat goed te maken

08-02-2018 14:43 - Senioren

Die Haghe heeft zaterdag tegen TAVV wat goed te maken

De eerdere ontmoeting tussen beide teams in Ter Aar leverde Die Haghe ternauwernood het tot nu toe enige gelijkspel van de competitie op. Op de kunstsprieten van de blauw witten wilde de bal lang de Ter Aarse doellijn niet passeren en als die dat wel deed was daar een vlag- en fluitsignaal waardoor de passage niet werd geteld.

Totdat vlak voor tijd een inzet genade vond waardoor de 1-1 eindstand tot stand werd gebracht. Toen was er blijdschap maar ook pal daarna de onvrede omdat Die Haghe had kunnen, zo niet moeten winnen. De mannen van trainer Wim de Jong krijgen zaterdag dan de herkansing. Is het niet op de grassprieten van het mooie hoofdveld dan wel door de aanhoudende (nacht)vorst op de kunstsprieten van Ockenburgh.

Die Haghe is de trotse koploper met een zeer ruime voorsprong op de achtervolgers. Uit 14 wedstrijden behaalden de Ockenburghers tot nu toe 37 punten. Er werd 12x gewonnen, 1x gelijk gespeeld en slechts 1x verloren. Het doelsaldo is +27 (34-7) en daarmee is Die Haghe de meest scorende- en minst gepasseerde ploeg uit de 2e klasse C.

TAVV staat op een knappe 4e plaats nadat het afgelopen zaterdag met 3-1 wist te winnen van de nr 2, Lugdunum dat weliswaar verzwakt moest aantreden maar het was toch een knappe prestatie van "Taffie". De blauw witte formatie van trainer Niels Slottje verloor slechts 4x. Het speelde 4x gelijk en won 6 wedstrijden. Het doelsaldo is + 2 (25-23) dus lijkt de achterhoede de achilleshiel van de ploeg uit Ter Aar dat op 1 juni 1949 in café Kalshoven werd opgericht als de Ter Aarse Voetbal Vereniging dat later werd afgekort tot TAVV (zonder puntjes).

In het wapen van de club staat een (sluwe) vos die gelet op de behaalde punten uit de laatste wedstrijden al uit zijn winterslaap is ontwaakt. TAVV heeft vandaag de dag 8 senioren en 15 jeugdteams (waaronder 2 meisjesteams).

Zaterdag dus de wedstrijd van de week tussen de koploper en de nummer 4 op Ockenburgh welke onder leiding zal staan van scheidsrechter Robert Jan de Mik uit Oud Beijerland die ongetwijfeld weer toe is aan een leuke pot voetbal zonder gezeur. Dan is hij bij beide teams aan het goede adres.

Ik wens daarom namens het bestuur van sv Die Haghe alle spelers, begeleiders, de scheidsrechter, de pupil en het team van de week en natuurlijk de supporters (die inmiddels weten dat je met glaswerk en/of alcoholische drank niet in de buurt van het speelveld mag komen) een spannende, leuke sportieve wedstrijd toe !

Wim van de Graaf

Wedstrijdsecretaris

Sv Die Haghe

Nieuws

Die Haghe weer met beide benen op de grond na 3-0 verlies bij Forum Sport

20-10-2018
Die Haghe kwam er tegen Forum Sport in Voorburg nauwelijks aan te pas en liep na een vroege achterstand tegen een ruime nederlaag op en dat was lang geleden (update)

Nieuwe bordsponsor voor sv Die Haghe: Restaurant Di Sopra

18-10-2018
Naast teamsponsor voor de MO-21 is Restaurant Di Sopra ook bordsponsor geworden van sv Die Haghe.

Sportsignaal radio doet verslag van de wedstrijd Forum Sport - Die Haghe

17-10-2018
Sportsignaal radio komt a.s. zaterdag verslag doen van de wedstrijd : Forum Sport - Die Haghe

Opnieuw een wedstrijd van de week: Forum Sport - Die Haghe

17-10-2018
Forum Sport, de nummer 2, ontvangt zaterdag de koploper, Die Haghe waarbij oude tijden herleven. Vroeger waren er de titanenwedstrijden tussen DEVJO en Die Haghe maar nu DEVJO is gefuseerd met sv ...

Trainingen herfstvakantie

16-10-2018
In de herfstvakantie gaan voor de jeugd de trainingen voor niet-selectieteams niet door. Selectieteams trainen wel.

Extra dag fysiotherapeut

16-10-2018

VDL 2 - Die Haghe 2: 0 - 0

15-10-2018
In een rommelige en slordige wedstrijd tegen VDL 2 mag Die Haghe 2 blij zijn met een punt.

Even in de ogen wrijven en weer kijken...Die Haghe is de koploper

14-10-2018
Na een goede 0-1 zege bij Honselerdijk kan en mag Die Haghe zich - met één wedstrijd minder gespeeld - de trotse koploper van de 1e klasse B noemen. Gekker moet het niet worden maar het is wel de ...

JUZZT FOOTBALL ACADEMY HERFSTKAMP!

11-10-2018
Twee dagen lang voetballen in verschillende vormen, zoals een penaltybokaal, wedstrijdjes, grote voetbalboarding, techniektraining en cowboys and indians.

Een vroege topper in de 1e klasse B: Honselersdijk - Die Haghe

11-10-2018
Die Haghe wacht de ontmoetingen tegen twee regioclubs. Volgende week treft het in Voorburg Forum Sport maar zaterdag a.s. reist de ploeg af naar Honselersdijk dat knap via de nacompetitie uit de ...
Pagina 1 van 135  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

Healthy Hapz weekmenu

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Check de vacaturebank voor een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe