DIE HAGHE 1 - D.H.C. 1

18-08-2018, 14:30 uur
DUNO toernooi | Meer Die Haghe 1 >

DIE HAGHE 2 - VITESS DELFT 2

20-08-2018, 19:30 uur
Oefen | Meer Die Haghe 2 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Die Haghe heeft zaterdag tegen TAVV wat goed te maken

08-02-2018 14:43 - Senioren

Die Haghe heeft zaterdag tegen TAVV wat goed te maken

De eerdere ontmoeting tussen beide teams in Ter Aar leverde Die Haghe ternauwernood het tot nu toe enige gelijkspel van de competitie op. Op de kunstsprieten van de blauw witten wilde de bal lang de Ter Aarse doellijn niet passeren en als die dat wel deed was daar een vlag- en fluitsignaal waardoor de passage niet werd geteld.

Totdat vlak voor tijd een inzet genade vond waardoor de 1-1 eindstand tot stand werd gebracht. Toen was er blijdschap maar ook pal daarna de onvrede omdat Die Haghe had kunnen, zo niet moeten winnen. De mannen van trainer Wim de Jong krijgen zaterdag dan de herkansing. Is het niet op de grassprieten van het mooie hoofdveld dan wel door de aanhoudende (nacht)vorst op de kunstsprieten van Ockenburgh.

Die Haghe is de trotse koploper met een zeer ruime voorsprong op de achtervolgers. Uit 14 wedstrijden behaalden de Ockenburghers tot nu toe 37 punten. Er werd 12x gewonnen, 1x gelijk gespeeld en slechts 1x verloren. Het doelsaldo is +27 (34-7) en daarmee is Die Haghe de meest scorende- en minst gepasseerde ploeg uit de 2e klasse C.

TAVV staat op een knappe 4e plaats nadat het afgelopen zaterdag met 3-1 wist te winnen van de nr 2, Lugdunum dat weliswaar verzwakt moest aantreden maar het was toch een knappe prestatie van "Taffie". De blauw witte formatie van trainer Niels Slottje verloor slechts 4x. Het speelde 4x gelijk en won 6 wedstrijden. Het doelsaldo is + 2 (25-23) dus lijkt de achterhoede de achilleshiel van de ploeg uit Ter Aar dat op 1 juni 1949 in café Kalshoven werd opgericht als de Ter Aarse Voetbal Vereniging dat later werd afgekort tot TAVV (zonder puntjes).

In het wapen van de club staat een (sluwe) vos die gelet op de behaalde punten uit de laatste wedstrijden al uit zijn winterslaap is ontwaakt. TAVV heeft vandaag de dag 8 senioren en 15 jeugdteams (waaronder 2 meisjesteams).

Zaterdag dus de wedstrijd van de week tussen de koploper en de nummer 4 op Ockenburgh welke onder leiding zal staan van scheidsrechter Robert Jan de Mik uit Oud Beijerland die ongetwijfeld weer toe is aan een leuke pot voetbal zonder gezeur. Dan is hij bij beide teams aan het goede adres.

Ik wens daarom namens het bestuur van sv Die Haghe alle spelers, begeleiders, de scheidsrechter, de pupil en het team van de week en natuurlijk de supporters (die inmiddels weten dat je met glaswerk en/of alcoholische drank niet in de buurt van het speelveld mag komen) een spannende, leuke sportieve wedstrijd toe !

Wim van de Graaf

Wedstrijdsecretaris

Sv Die Haghe

Nieuws

Eerste winst Die Haghe 1 als 1e klasser

17-08-2018
Die Haghe won op het toernooi van oud rivaal DUNO, ondanks goed keeperswerk van de Houtwijkse goalie, met 4-0 van sv Houtwijk.

ZWART & PARTNERS NETWERKNOTARISSEN TOERNOOI s.v. DIE HAGHE

16-08-2018
s.v. Die Haghe organiseert op maandag 20-, dinsdag 21- en zaterdag 25 augustus a.s. voor de eerste maal het Zwart & Partners Netwerknotarissen toernooi voor 1e en 2e elftallen. Deelnemende ...

JUZZT FOOTBALL ACADEMY ZOMERKAMPEN!

16-08-2018
Bij Die Haghe op 21, 22 en 23 augustus: 3 dagen lang voetballen in verschillende vormen, zoals een penaltybokaal, wedstrijdjes, techniektraining en cowboys and indians. Verder bestaat het voetbalkamp uit vooruitgang met skills.....

Trainingen en wedstrijden deze week

13-08-2018
In de voorbereiding beginnen al weer veel (jeugd)teams met trainingen en wedstrijden Hier het overzicht van de komende week van 13 aug. t/m 18 aug.

Kledinglijn sv Die Haghe

13-08-2018
Net als vorig seizoen heeft Die Haghe met Free Kick de afspraak om de wedstrijdkleding en trainingskleding bij Die Haghe te bestellen en af te rekenen. Met het betaalbewijs is de kleding bij Free ...

Seizoenstart meiden op 18 augustus 2018 met trainingsdag

10-08-2018
Op zaterdag 18 augustus trappen de meiden (vanaf onder 13) af met de traditionele trainingsdag.

Vanaf september maakt Healthy Hapz ook maaltijden op bestelling.

08-08-2018
Maaltijden die passen bij jouw gezonde leefstijl. Niet meer nadenken over wat je moet eten, zo blijft er meer tijd over om te sporten of om gewoon van je vrije tijd te genieten.

Bewaarnummer seizoen 2018-2019 gepubliceerd

07-08-2018
In het clubblad, dat op deze site ook is te downloaden, staan diverse wetenswaardigheden over het nieuwe voetbalseizoen.

*** Nieuw vrijwilligers beleid - New volunteer policy ***

01-08-2018
Graag uw aandacht voor een belangrijke verandering in het vrijwilligersbeleid van de vereniging. Please note an important change in the volunteer policy of the club.

Vloer clubgebouw in onderhoud Deel II

30-07-2018
Vloer clubgebouw in onderhoud Deel II Dinsdag 31 juli zal het clubgebouw wederom niet toegankelijk zijn.
Pagina 1 van 130  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

Healthy Hapz weekmenu

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Check de vacaturebank voor een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe