DIE HAGHE 1 - MEEUWENPLAAT 1

22-02-2018, 20:00 uur
beker | Meer Die Haghe 1 >

DIE HAGHE 3 - VERBURCH 3

24-02-2018, 12:00 uur
oefen | Meer Die Haghe 3 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

Die Haghe heeft zaterdag tegen TAVV wat goed te maken

08-02-2018 14:43 - Senioren

Die Haghe heeft zaterdag tegen TAVV wat goed te maken

De eerdere ontmoeting tussen beide teams in Ter Aar leverde Die Haghe ternauwernood het tot nu toe enige gelijkspel van de competitie op. Op de kunstsprieten van de blauw witten wilde de bal lang de Ter Aarse doellijn niet passeren en als die dat wel deed was daar een vlag- en fluitsignaal waardoor de passage niet werd geteld.

Totdat vlak voor tijd een inzet genade vond waardoor de 1-1 eindstand tot stand werd gebracht. Toen was er blijdschap maar ook pal daarna de onvrede omdat Die Haghe had kunnen, zo niet moeten winnen. De mannen van trainer Wim de Jong krijgen zaterdag dan de herkansing. Is het niet op de grassprieten van het mooie hoofdveld dan wel door de aanhoudende (nacht)vorst op de kunstsprieten van Ockenburgh.

Die Haghe is de trotse koploper met een zeer ruime voorsprong op de achtervolgers. Uit 14 wedstrijden behaalden de Ockenburghers tot nu toe 37 punten. Er werd 12x gewonnen, 1x gelijk gespeeld en slechts 1x verloren. Het doelsaldo is +27 (34-7) en daarmee is Die Haghe de meest scorende- en minst gepasseerde ploeg uit de 2e klasse C.

TAVV staat op een knappe 4e plaats nadat het afgelopen zaterdag met 3-1 wist te winnen van de nr 2, Lugdunum dat weliswaar verzwakt moest aantreden maar het was toch een knappe prestatie van "Taffie". De blauw witte formatie van trainer Niels Slottje verloor slechts 4x. Het speelde 4x gelijk en won 6 wedstrijden. Het doelsaldo is + 2 (25-23) dus lijkt de achterhoede de achilleshiel van de ploeg uit Ter Aar dat op 1 juni 1949 in café Kalshoven werd opgericht als de Ter Aarse Voetbal Vereniging dat later werd afgekort tot TAVV (zonder puntjes).

In het wapen van de club staat een (sluwe) vos die gelet op de behaalde punten uit de laatste wedstrijden al uit zijn winterslaap is ontwaakt. TAVV heeft vandaag de dag 8 senioren en 15 jeugdteams (waaronder 2 meisjesteams).

Zaterdag dus de wedstrijd van de week tussen de koploper en de nummer 4 op Ockenburgh welke onder leiding zal staan van scheidsrechter Robert Jan de Mik uit Oud Beijerland die ongetwijfeld weer toe is aan een leuke pot voetbal zonder gezeur. Dan is hij bij beide teams aan het goede adres.

Ik wens daarom namens het bestuur van sv Die Haghe alle spelers, begeleiders, de scheidsrechter, de pupil en het team van de week en natuurlijk de supporters (die inmiddels weten dat je met glaswerk en/of alcoholische drank niet in de buurt van het speelveld mag komen) een spannende, leuke sportieve wedstrijd toe !

Wim van de Graaf

Wedstrijdsecretaris

Sv Die Haghe

Nieuws

Moeizaam gelijkspel Die Haghe in Leiden: 1-1

17-02-2018
Die Haghe 1 dat als lijstaanvoerder geweldig presteert in de 2e klasse C beleefde een moeilijke dag in de Kikkerpolder te Leiden. Niet vanwege tegenstander UVS maar het voetbalde vooral tegen ...

Zaterdag 17 februari

17-02-2018
Alleen de grasvelden zijn afgekeurd. Wedstrijden van JO13-2, MO11-1, MO13-2, VR1 zijn afgekeurd. Alle wedstrijden op velden 4, 5, 8 en 6 zijn tot 11:30 afgekeurd. Vanaf 11:30 zijn alle velden goed ...

Ook tegen UVS heeft koploper Die Haghe wat goed te maken

15-02-2018
Zaterdag a.s. vertrekt de spelers- en supportersbus van Die Haghe voor de eerste keer richting de Kikkerpolder te Leiden waar UVS de tegenstander zal zijn en laat dat nu net de enige tegenstander ...

Invulling technische staf seizoen 2018-2019

15-02-2018
Vorig jaar heeft hoofdtrainer Wim de Jong met het bestuur een akkoord bereikt over een meer- jaren planning t.a.v. de invulling van de technische staf.

Die Haghe 1 met de bus naar UVS Leiden, er is nog plek…

13-02-2018
Op zaterdag 17 februari 2018 speelt Die Haghe 1 een uitwedstrijd bij UVS in Leiden en voor deze wedstrijd is een bus beschikbaar gesteld voor de selectie.

Die Haghe wint na boeiend duel van TAVV: 1-0

10-02-2018
Het ging ook vandaag niet makkelijk en de Ter Aarse goalie was een echte sta in de weg maar het was nota bene verdediger Jesse Bakker wiens harde- en geplaatste kopbal de drie punten opleverde.

Die Haghe herdenkt sportverslaggever Kees te Gussinklo

09-02-2018
Verschillende voetbalclubs herdenken komend weekeinde de overleden Haagse sportverslaggever Kees te Gussinklo. De bekende verschijning op de Haagse en regionale sportvelden overleed donderdag onverwachts op 64-jarige leeftijd.

Hoe zit het met de weersomstandigheden en de velden?

08-02-2018
Update: Voor het gebruik van gras- en kunstgrasvelden gedurende de winterperiode heeft de gemeente Den Haag instructies gemaakt waarvan hierbij een uittreksel....

Grasvelden Ockenburgh woensdag 7 febr. afgekeurd

07-02-2018
Door de aanhoudende vorst zijn de velden afgekeurd en treedt het afkeuringsschema in werking
Pagina 1 van 117  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

Healthy Hapz weekmenu

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Check de vacaturebank voor een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe