DIE HAGHE 1 - D.H.C. 1

18-08-2018, 14:30 uur
DUNO toernooi | Meer Die Haghe 1 >

DIE HAGHE 2 - VITESS DELFT 2

20-08-2018, 19:30 uur
Oefen | Meer Die Haghe 2 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Die Haghe wint nipt met 0-1 en loopt zelfs verder uit

03-02-2018 19:21 - Senioren

Die Haghe wint nipt met 0-1 en loopt zelfs verder uit

De voltallige Die Haghe-selectie met begeleiding  vertrok per bus -met trouwe supporter Hans van Assen aan boord- naar Voorschoten voor de lastige uitwedstrijd op sportpark Adegeest.

Op de prima kunstsprieten en onder leiding van een uitmuntende arbiter Richard Steenbergen uit Capelle a/d IJssel ontspon zich een boeiend duel waarbij de thuisploeg compact voetbalde en veel mensen achter de bal hield. Trainer Andre Lourens had zijn team zo gegroepeerd dat het voor Die Haghe lastig was om het geliefde spelletje zo te spelen dat er veel rendement uit te halen was.

Het was dan ook de verdienste van de thuisploeg en het naar oplossingen zoekende Die Haghe dat het lang spannend bleef. Jesse Bakker knalde op het doel waar de prima doelman van Voorschoten'97 de bal met een katachtige reflex pareerde, Robin Laming kopte op de paal en een geel groene speler liet pal voor rust via de vingertoppen van Bas Drost de bal de paal kussen. 0-0 en op naar de thee en de nieuwe instructies.

Die Haghe pakte het in de 2e helft beter op en de speelwijze van Voorschoten'97 kostte veel kracht en die krachten vloeiden weg en gingen over in veel overtredingen. In de 56e minuut onderschepte Sander de Jong een bal op het middenveld, gaf deze direct aan de van de zijkant opstomende Peter de Kleer die oog in oog met de doelman de bal weer op zijn beurt afgaf op Sebastiaan vd Starre die zijn inzet tot doelpunt promoveerde: 0-1 en het verzet van de thuisploeg leek gebroken.

Die Haghe speelde daarna het duel rustig uit en had de wedstrijd helemaal op slot kunnen gooien door de volgende kansen te benutten. De Voorschotense goalie was vandaag een sta in de weg maar de 0-1 leverde ook weer drie punten op. Niet fraai en overtuigend maar berekenend en koel en...weer de "nul" houdend.

Na afloop bleek dat door het eerder genoemde puntenverlies van de concurrentie Die Haghe maar liefst 13 punten voorsprong op de nr. 2, Lugdunum heeft en 14 op de nr. 3 Valken'68 (dat nog een wedstrijd tegen DSO moet inhalen).

Als nummer 4 vinden wij nu TAVV terug dat op 15 punten achterstand staat maar als runner up moet worden beschouwd. En laat dat nu net de tegenstander van a.s. zaterdag op Ockenburgh zijn.....

De eerste wedstrijd in Ter Aar eindigde door scheidsrechterlijke (of was het grensrechterlijke?) dwaling in een 1-1 (en tot nu toe enige) gelijkspel. Daar ligt voor Die Haghe dus een extra uitdaging te wachten volgens....

Wim vd Graaf

LEES OOK:

www.haaglandenvoetbal.nl/zaterdag-2c-haghe-verstevigt-koppositie-winst-op-voorschoten97

www.leidenamateurvoetbal.nl/2018/zaterdag/2deklasse/voorschoten-97/interviews-voorschoten97/de-gelukkigste-wint-en-dat-was-niet-voorschoten97

Nieuws

Eerste winst Die Haghe 1 als 1e klasser

17-08-2018
Die Haghe won op het toernooi van oud rivaal DUNO, ondanks goed keeperswerk van de Houtwijkse goalie, met 4-0 van sv Houtwijk.

ZWART & PARTNERS NETWERKNOTARISSEN TOERNOOI s.v. DIE HAGHE

16-08-2018
s.v. Die Haghe organiseert op maandag 20-, dinsdag 21- en zaterdag 25 augustus a.s. voor de eerste maal het Zwart & Partners Netwerknotarissen toernooi voor 1e en 2e elftallen. Deelnemende ...

JUZZT FOOTBALL ACADEMY ZOMERKAMPEN!

16-08-2018
Bij Die Haghe op 21, 22 en 23 augustus: 3 dagen lang voetballen in verschillende vormen, zoals een penaltybokaal, wedstrijdjes, techniektraining en cowboys and indians. Verder bestaat het voetbalkamp uit vooruitgang met skills.....

Trainingen en wedstrijden deze week

13-08-2018
In de voorbereiding beginnen al weer veel (jeugd)teams met trainingen en wedstrijden Hier het overzicht van de komende week van 13 aug. t/m 18 aug.

Kledinglijn sv Die Haghe

13-08-2018
Net als vorig seizoen heeft Die Haghe met Free Kick de afspraak om de wedstrijdkleding en trainingskleding bij Die Haghe te bestellen en af te rekenen. Met het betaalbewijs is de kleding bij Free ...

Seizoenstart meiden op 18 augustus 2018 met trainingsdag

10-08-2018
Op zaterdag 18 augustus trappen de meiden (vanaf onder 13) af met de traditionele trainingsdag.

Vanaf september maakt Healthy Hapz ook maaltijden op bestelling.

08-08-2018
Maaltijden die passen bij jouw gezonde leefstijl. Niet meer nadenken over wat je moet eten, zo blijft er meer tijd over om te sporten of om gewoon van je vrije tijd te genieten.

Bewaarnummer seizoen 2018-2019 gepubliceerd

07-08-2018
In het clubblad, dat op deze site ook is te downloaden, staan diverse wetenswaardigheden over het nieuwe voetbalseizoen.

*** Nieuw vrijwilligers beleid - New volunteer policy ***

01-08-2018
Graag uw aandacht voor een belangrijke verandering in het vrijwilligersbeleid van de vereniging. Please note an important change in the volunteer policy of the club.

Vloer clubgebouw in onderhoud Deel II

30-07-2018
Vloer clubgebouw in onderhoud Deel II Dinsdag 31 juli zal het clubgebouw wederom niet toegankelijk zijn.
Pagina 1 van 130  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

Healthy Hapz weekmenu

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Check de vacaturebank voor een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe