SCHEVENINGEN 3 - DIE HAGHE 3

28-04-2018, 13:00 uur
comp | Meer Die Haghe 3 >

KMD JO19-1 - DIE HAGHE JO19-1

28-04-2018, 12:00 uur
comp | Meer Die Haghe JO19-1 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Die Haghe wint ook de derby van SVC'08 met 4-1 en speels gemak

16-12-2017 18:21 - Senioren

Die Haghe wint ook de derby van SVC'08 met 4-1 en speels gemak

Op een goedgekeurde maar gladde grasmat maakte Die Haghe ook gehakt van het SVC'08 van de sympathieke oud Die Haghe-trainer Corné van Doorn die zich zijn terugkeer op Ockenburgh wel anders had voorgesteld.

Het was na de ochtend regenbuien wel even prikken op het hoofdveld maar de grasmat lag er in een goed te bespelen conditie heerlijk bij. SVC'08 had deze competitie nog geen wedstrijd op gras kunnen spelen dus de thuisploeg had daarmee al een extra thuisvoordeel.

Ook nu speelde Die Haghe zeer gedisciplineerd vanuit de taakstelling en het zette de Scheveningers goed onder druk. Vanuit een vrije schop in de 7e minuut wist Alex Heemskerk zijn hoofd hard achter de bal te krijgen en daarmee plaatste hij al vroeg de voorsprong op het scorebord: 1-0..

Jesse Bakker kreeg in de 16e minuut een onverwachts grote kans om de score op te voeren maar hij joeg de bal ruim over het zwart oranje doel. In de 19e minuut was daar een schitterende aanval die van achter uit bij de op de middenlijn staande Robin Laming kwam. Die zette een spurt aan waarna hij schuin voor het doel van SVC'08 de bal precies op maat bij Ricardo Rosario Lopes Landim wist te krijgen die de bal binnen kon schieten: 2-0. Een beauty van een doelpunt.

De Scheveningse Voetbal Combinatie kon geen vuist maken maar vocht wel voor elke meter zonder gevaar te stichten en Die Haghe bleef met ogenschijnlijk speels gemak overeind. In de 40e minuut kopte genoemde Ricardo de bal nog naast het doel van oud Die Haghe, PGS Vogel en Maasdijk-doelman Joey Vos maar in de 44e minuut wist Ricardo de Scheveningse goalie bij een scrimage -ietwat gelukkig- van dichtbij toch opnieuw te verschalken: 3-0 en dat was tevens de ruststand.

Na de rust drong SVC'08 wat aan maar het was ondanks de inzet niet bij machte het Die Haghe moeilijk te maken. Toch werd de marge in de 58e minuut verkleind toen een SVC'er bij een doelworsteling de bal achter keeper Bas Drost wist te prikken. Er gloorde even hoop in de Scheveningse ploeg maar die werd door Ricardo Rosario zeven minuten later alweer de grond ingeboord toen hij, vetrekkend mogelijk uit buitenspelpositie de bal in de snelle loop ontving en deze achter doelman Vos tegen het net wist te schieten: 4-1 en de wedstrijd was definitief gespeeld. Peter de Kleer had nog de 5-1 op zijn schoen maar de SVC-doelman redde met een katachtige reflex.

Na precies 90 minuten floot de arbiter van dienst, Marcel van Ekelenburg, voor de laatste maal en wist Die Haghe voor de 3e opeenvolgende maal met 4-1 te winnen.

Na afloop bleek Lugdunum met maar liefst 5-1 van Voorschoten'97 verloren te hebben en gaat Die Haghe 1 als koploper met 7 punten voorsprong het nieuwe jaar in. Waar zal dat eindigen? vraagt.......

Wim vd Graaf

zich af,  die alle leden en supporters fijne Kerstdagen en een mooi en gezond 2018 toewenst.

Tot 27 januari bij de volgende topper in de 2e klasse C, thuis tegen Valken'68, (of daarvoor bij de oefenwedstrijden tegen Lyra, Nootdorp en Forum Sport)

Nieuws

Sporten bij SportMindz

26-04-2018
Gezamenlijke actie sv Die haghe en de sportstichting SportMindz

Die Haghe 2 blijft winnen en staat knap op de 2e plaats

25-04-2018
Die Haghe 2 zit in een heerlijke flow en blijft haar wedstrijden winnen. Zo ook een doordeweekse competitiewedstrijd in en tegen Maasdijk (1-2). Tijd voor een verslag...

Voetbalactiviteiten tijdens de meivakantie

24-04-2018
De komende meivakantie zijn er aangepast trainingen en wedstrijden.

Er gebeuren mooie dingen bij de jeugd!

23-04-2018
Alle voorbereidingen voor het volgend seizoen zijn in volle gang. Hans Honders, Hoofd Jeugdopleidingen, en verantwoordelijk voor alle jeugdselectie teams, heeft alle trainers voor de selecties ...

Start pupillenscheidsrechterscursus

23-04-2018
Woensdag starten 12 (!) jeugdleden met de pupillenscheidsrechterscursus. Ook een paar ouders hebben zich aangemeld. Tom Lindt en Daniel Sulaiman zetten zich in voor de scheidsrechterscommissie en dit is hun eerste stap in de begeleiding van nieuwe jonge scheidsrechters.

Een magistrale kopbal houdt Die Haghe op koers

22-04-2018
Onder leiding van de scorende uitblinker Jordan Rolvink won Die Haghe met 0-1 van en bij Lugdunum en zag het Valken'68 verliezen bij DSO en UVS met 4 punten achterstand op Die Haghe op de 2e ...

Heeft Die Haghe de lange adem?

20-04-2018
Het is behoorlijk spannend aan de top van de 2e klasse C en dat heeft Die Haghe 1 aan zichzelf te wijten. Dat zou de negatieve uitleg kunnen zijn maar het positieve is dat de promovendus nog maar ...

Die Haghe zoekt trainer voor 3e selectie-elftal

20-04-2018
Die Haghe 3, uitkomend in de 3e klasse zaterdag, is voor het seizoen 2018-2019 op zoek naar een ambitieuze trainer.

Jeugdsportcoordinator voetbal bij sv Die Haghe aan de slag.

18-04-2018
Met ingang van woensdag 18 april is Wesley Geerlings als jeugdsportcoördinator voetbal voorlopig tot 1 januari 2019 bij sv Die Haghe aangesteld.

Juzzt Football Camp meivakantie

17-04-2018
Op dinsdag 1 en woensdag 2 mei organiseert Juzzt Football weer een voetbal kamp op Sportpark Ockenburgh.
Pagina 1 van 122  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

Healthy Hapz weekmenu

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Check de vacaturebank voor een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe