DIE HAGHE 1 - KLOETINGE 1

27-10-2018, 14:30 uur
comp | Meer Die Haghe 1 >

DIE HAGHE 2 - WESTLANDIA 3

27-10-2018, 12:00 uur
comp | Meer Die Haghe 2 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Die Haghe wint ook de derby van SVC'08 met 4-1 en speels gemak

16-12-2017 18:21 - Senioren

Die Haghe wint ook de derby van SVC'08 met 4-1 en speels gemak

Op een goedgekeurde maar gladde grasmat maakte Die Haghe ook gehakt van het SVC'08 van de sympathieke oud Die Haghe-trainer Corné van Doorn die zich zijn terugkeer op Ockenburgh wel anders had voorgesteld.

Het was na de ochtend regenbuien wel even prikken op het hoofdveld maar de grasmat lag er in een goed te bespelen conditie heerlijk bij. SVC'08 had deze competitie nog geen wedstrijd op gras kunnen spelen dus de thuisploeg had daarmee al een extra thuisvoordeel.

Ook nu speelde Die Haghe zeer gedisciplineerd vanuit de taakstelling en het zette de Scheveningers goed onder druk. Vanuit een vrije schop in de 7e minuut wist Alex Heemskerk zijn hoofd hard achter de bal te krijgen en daarmee plaatste hij al vroeg de voorsprong op het scorebord: 1-0..

Jesse Bakker kreeg in de 16e minuut een onverwachts grote kans om de score op te voeren maar hij joeg de bal ruim over het zwart oranje doel. In de 19e minuut was daar een schitterende aanval die van achter uit bij de op de middenlijn staande Robin Laming kwam. Die zette een spurt aan waarna hij schuin voor het doel van SVC'08 de bal precies op maat bij Ricardo Rosario Lopes Landim wist te krijgen die de bal binnen kon schieten: 2-0. Een beauty van een doelpunt.

De Scheveningse Voetbal Combinatie kon geen vuist maken maar vocht wel voor elke meter zonder gevaar te stichten en Die Haghe bleef met ogenschijnlijk speels gemak overeind. In de 40e minuut kopte genoemde Ricardo de bal nog naast het doel van oud Die Haghe, PGS Vogel en Maasdijk-doelman Joey Vos maar in de 44e minuut wist Ricardo de Scheveningse goalie bij een scrimage -ietwat gelukkig- van dichtbij toch opnieuw te verschalken: 3-0 en dat was tevens de ruststand.

Na de rust drong SVC'08 wat aan maar het was ondanks de inzet niet bij machte het Die Haghe moeilijk te maken. Toch werd de marge in de 58e minuut verkleind toen een SVC'er bij een doelworsteling de bal achter keeper Bas Drost wist te prikken. Er gloorde even hoop in de Scheveningse ploeg maar die werd door Ricardo Rosario zeven minuten later alweer de grond ingeboord toen hij, vetrekkend mogelijk uit buitenspelpositie de bal in de snelle loop ontving en deze achter doelman Vos tegen het net wist te schieten: 4-1 en de wedstrijd was definitief gespeeld. Peter de Kleer had nog de 5-1 op zijn schoen maar de SVC-doelman redde met een katachtige reflex.

Na precies 90 minuten floot de arbiter van dienst, Marcel van Ekelenburg, voor de laatste maal en wist Die Haghe voor de 3e opeenvolgende maal met 4-1 te winnen.

Na afloop bleek Lugdunum met maar liefst 5-1 van Voorschoten'97 verloren te hebben en gaat Die Haghe 1 als koploper met 7 punten voorsprong het nieuwe jaar in. Waar zal dat eindigen? vraagt.......

Wim vd Graaf

zich af,  die alle leden en supporters fijne Kerstdagen en een mooi en gezond 2018 toewenst.

Tot 27 januari bij de volgende topper in de 2e klasse C, thuis tegen Valken'68, (of daarvoor bij de oefenwedstrijden tegen Lyra, Nootdorp en Forum Sport)

Nieuws

Die Haghe weer met beide benen op de grond na 3-0 verlies bij Forum Sport

20-10-2018
Die Haghe kwam er tegen Forum Sport in Voorburg nauwelijks aan te pas en liep na een vroege achterstand tegen een ruime nederlaag op en dat was lang geleden (update)

Nieuwe bordsponsor voor sv Die Haghe: Restaurant Di Sopra

18-10-2018
Naast teamsponsor voor de MO-21 is Restaurant Di Sopra ook bordsponsor geworden van sv Die Haghe.

Sportsignaal radio doet verslag van de wedstrijd Forum Sport - Die Haghe

17-10-2018
Sportsignaal radio komt a.s. zaterdag verslag doen van de wedstrijd : Forum Sport - Die Haghe

Opnieuw een wedstrijd van de week: Forum Sport - Die Haghe

17-10-2018
Forum Sport, de nummer 2, ontvangt zaterdag de koploper, Die Haghe waarbij oude tijden herleven. Vroeger waren er de titanenwedstrijden tussen DEVJO en Die Haghe maar nu DEVJO is gefuseerd met sv ...

Trainingen herfstvakantie

16-10-2018
In de herfstvakantie gaan voor de jeugd de trainingen voor niet-selectieteams niet door. Selectieteams trainen wel.

Extra dag fysiotherapeut

16-10-2018

VDL 2 - Die Haghe 2: 0 - 0

15-10-2018
In een rommelige en slordige wedstrijd tegen VDL 2 mag Die Haghe 2 blij zijn met een punt.

Even in de ogen wrijven en weer kijken...Die Haghe is de koploper

14-10-2018
Na een goede 0-1 zege bij Honselerdijk kan en mag Die Haghe zich - met één wedstrijd minder gespeeld - de trotse koploper van de 1e klasse B noemen. Gekker moet het niet worden maar het is wel de ...

JUZZT FOOTBALL ACADEMY HERFSTKAMP!

11-10-2018
Twee dagen lang voetballen in verschillende vormen, zoals een penaltybokaal, wedstrijdjes, grote voetbalboarding, techniektraining en cowboys and indians.

Een vroege topper in de 1e klasse B: Honselersdijk - Die Haghe

11-10-2018
Die Haghe wacht de ontmoetingen tegen twee regioclubs. Volgende week treft het in Voorburg Forum Sport maar zaterdag a.s. reist de ploeg af naar Honselersdijk dat knap via de nacompetitie uit de ...
Pagina 1 van 135  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

Healthy Hapz weekmenu

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Check de vacaturebank voor een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe