DIE HAGHE 1 - HOUTWIJK 1

16-08-2018, 19:30 uur
DUNO toernooi | Meer Die Haghe 1 >

DIE HAGHE 1 - D.H.C. 1

18-08-2018, 14:30 uur
DUNO toernooi | Meer Die Haghe 1 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Die Haghe neemt na een enerverend duel de koppositie over van Lugdunum: 4-1

02-12-2017 18:44 - Senioren

Die Haghe neemt na een enerverend duel de koppositie over van Lugdunum: 4-1

De wedstrijd tussen de nr. 2, Die Haghe en de koploper, het nog ongeslagen Lugdunum, trapte op een goed bespeelbare grasmat af en binnen 10 minuten hadden de toeschouwers al meer voetbal van beide teams gezien dat men normaliter in een hele wedstrijd te zien krijgt. Het was een stormachtig begin met veel inzet en passie met enkele kleine speldenprikjes van Die Haghe maar in de 10 minuut nam Robin Laming de bal prachtig mee en stoomde het strafschopgebied binnen waar hij onrechtmatig naar de grond werd getrokken. De uitmuntende arbiter van dienst, Stanley van Lith, wees dan ook gedecideerd naar de stip en Sander Jong schoot de strafschop onberispelijk binnen: 1-0.

Die Haghe bleef nog 10 minuten lang de wedstrijd dicteren maar daarna namen de Kikkers uit Leiden de wedstrijd in handen. Onder aanvoering van hun captain Tim de Cler werd Lugdunum gevaarlijker en gevaarlijker en Die Haghe hapte even naar adem. In de 23e minuut nam de Cler namens de Leidenaren een indraaiende vrije schop welke werd doorgekopt en van dichtbij tot doelpunt kon worden gepromoveerd: 1-1. Dat doelpunt gaf de juiste spelverhouding van dat moment weer. In de 27e minuut kon Sami Aoulad Die Haghe weer op voorsprong brengen maar zijn volley ging naast. De groenhemden braken in de 30e minuut razendsnel uit en de spits loste een keihard laag schot dat door doelman Bas Drost knap tot corner kon worden verwerkt. Zo bleef tot de rust de schade voor de thuisploeg beperkt en hadden de vele toeschouwers op Ockenburgh een zeer levendige en op hoog niveau gespeelde wedstrijd gezien.

Direct bij aanvang van de 2e helft was er een goede kans voor Sebastiaan vd Starre maar zijn half getoucheerde kopbal kon de Leidse goalie niet verontrusten. Langzaam kreeg Die Haghe meer greep op de wedstrijd en Lugdunum kwam nauwelijks meer onder de druk uit. Die Haghe speelde met bezieling, passie en durf en dat werd in de 60e minuut beloond. Een scherp genomen corner werd door de lange Alex Heemskerk achter de vertwijfeld grabbelende handen van de Leidse doelman binnengekopt: 2-1. Deze stand bleef lang op het scorebord branden ondanks de aanvallende impulsen van Lugdunum dat nog niet op wilde geven maar zo'n inspanning in de competitie nog niet eerder hadden hoeven doen. Langzaam doofde de hoop op een beter resultaat en ging men aan Leidse kant over op het ongezouten kritiek op elkaar en de eigen bank leveren. Een kolfje naar de hand van trainer Wim de Jong die de snelle Ricardo Rosario Lopes inbracht voor Sebastiaan vd Starre die aan zijn oog gewond was geraakt.

In de 75e minuut had diezelfde Ricardo de definitieve beslissing op zijn schoen maar diens schot ging voorlangs. Ook een schot van Sami Aoulad trof geen doel. Het bleef dus lang spannend maar Die Haghe bracht zelf de kers op de taart. In de 88e minuut werd de bal knap meegenomen door Robin Laming die wonderschoon het lederen monster in de rechter bovenhoek van Lugdunum deponeerde: 3-1. En nog was de koek niet op want Sami Aoulad bezorgde de Leidse groenhemden net zoveel tegendoelpunten in één wedstrijd als de 9 hiervoor en bracht met een fraaie actie de 4-1 op het mobiele digitale wedstrijdformulier. Wat een apotheose van een heerlijke pot voetbal welke fantastisch werd geleid door arbiter Stanley van Lith die slechts 1x geel moest trekken en wel voor een Leidenaar. Het applaus van het Leidse en Haagse publiek gold alle gladiatoren maar ook zeker deze arbiter van dienst die liet voetballen waar het kon en floot waar het moest.

Die Haghe is dus de volgende promovendus die koploper is geworden van de 2e klasse C. Dat schept verplichtingen want nu wil iedereen weer van Die Haghe winnen. Volgende week zullen wij dat meemaken met het Zoetermeerse DSO maar eerst even nagenieten van deze match of the day zegt...

Wim van de Graaf

Nieuws

Contributie inning bij sv Die Haghe.

16-07-2018
Contributie inning bij sv Die Haghe. Zoals door het bestuur bekend gemaakt heeft de vereniging de inning van de contributie uitbesteed aan een derde partij, Clubcollect. De vereniging heeft dit ...

VOORBEREIDING SELECTIE DIE HAGHE + poule-indeling definitief

13-07-2018
Hierbij het overzicht van de oefen- en bekerwedstrijden van Die Haghe 1 en 2 tijdens de voorbereiding. Nieuw in de voorbereiding is het Die Haghe "Zwart & Partners Netwerk Notarissen toernooi" ...

Clubcollect contributie inning live. **** UPDATE ****

12-07-2018
De Clubcollect contributie inning is vandaag live gegaan. De termijn betaling per kwartaaal is actief.

Start jeugdtrainingen 2018 -2019

11-07-2018
In augustus starten de trainingen voor het nieuwe seizoen. Trainings for next season start in August.

Voorlopige teamindeling JO19 en JO17

11-07-2018
De voorlopige teamindelingen van de JO17 en JO19 voor het komende seizoen zijn bekend.

Voorlopige teamindeling JO15 en JO13

11-07-2018
De voorlopige teamindelingen van de JO15 en JO13 voor het komende seizoen zijn bekend.

Voorlopige teamindeling JO12, JO11 en JO10

11-07-2018
De voorlopige teamindelingen van de JO12, JO11 en JO10 voor het komende seizoen zijn bekend.

Voorlopige teamindeling JO9 en JO8

11-07-2018
De voorlopige teamindelingen van de JO9 en JO8 voor het komende seizoen zijn bekend.

Nieuwe contributietarieven

04-07-2018
Op de recentelijk gehouden Algemene ledenvergadering is ingestemd met de voorgestelde contributieverhoging. Hieronder de nieuwe tarieven:

Ooievaarsregeling

04-07-2018
Voor mensen met een smalle beurs biedt de Ooievaarspasregeling van de gemeente Den Haag uitkomst.
Pagina 1 van 128  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

Healthy Hapz weekmenu

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Check de vacaturebank voor een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe