DIE HAGHE 1 - KLOETINGE 1

27-10-2018, 14:30 uur
comp | Meer Die Haghe 1 >

DIE HAGHE 2 - WESTLANDIA 3

27-10-2018, 12:00 uur
comp | Meer Die Haghe 2 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

De strijd om de koppositie brandt op Ockenburgh los

01-12-2017 12:04 - Senioren

De strijd om de koppositie brandt op Ockenburgh los

Het Leidse Lugdunum is nu nog de ongeslagen koploper van de 2e klasse C en het staat 1 punt voor op gastheer Die Haghe dat zaterdag de Leidenaren op Ockenburgh mag ontvangen.

Vorige week speelde de groen witte formatie voor de 2e maal gelijk. Na SVC'08 was het nu Valken'68 dat de koploper op een gelijkspel wist te houden. Die Haghe won de lastige uitwedstrijd bij RCL en kroop daardoor dichter naar Lugdunum toe. Zaterdag zou de ploeg van trainer Wim de Jong -om het in wielertermen te zeggen-  "er op en er over" kunnen gaan om zo de koppositie in handen te kunnen nemen. Het team is daar zeer wel toe in staat al zal het beslist geen makkelijke opgave worden.

Lugdunum wist in 9 wedstrijden 7x te winnen, speelde 2x gelijk en verloor tot vandaag nog niet. Het doelsaldo is 20-4 (+16). Die Haghe won ook 7x, speelde 1 gelijk tegen TAVV en verloor 1x van UVS. Het doelsaldo van Die Haghe is bijna identiek: 19-4 (+15). Kortom, deze ploegen zijn zeer aan elkaar gewaagd.

Eerder speelde Die Haghe in de 3e klasse tegen "De Kikkers" van sportcomplex "de Kikkepolder II". De Leidse Voetbalvereniging Lugdunum is opgericht op 14-5-1919 en kwam voor uit de studentenvereniging TAVENU (Tot Algemeen Vermaak En Nuttig Uitgaan) . De zondagafdeling leverde tot het seizoen 2008/2009 het belangrijkste vlaggenschip (1e klasse) maar daarna werden de pijlen op de zaterdag gericht. Thans speelt ex prof Tim de Cler weer in het groene shirt bij zijn oude liefde.

Na een regenachtige week is de weersvoorspelling zodanig dat er goede hoop is dat deze topper in de 2e klasse C op het mooie hoofd (gras)veld van Die Haghe kan worden afgewerkt. Als dat niet kan dan wijken de teams uit naar het minder gezellige kunstgrasveld 7 dat achter de International School of The Hague is gelegen.

In ieder geval geldt ook voor zaterdag dat glaswerk en alcoholische versnaperingen niet naar het speelveld mogen worden meegenomen. Ik wens langs deze weg de spelers, begeleiders, supporters, het team en de pupil van de week en de arbiter van dienst, dhr. Stanley van Lith, een plezierige, spannende en sportieve wedstrijd toe.

 

Wim van de Graaf                                                                                                                        

wedstrijdsecretaris

Nieuws

Die Haghe weer met beide benen op de grond na 3-0 verlies bij Forum Sport

20-10-2018
Die Haghe kwam er tegen Forum Sport in Voorburg nauwelijks aan te pas en liep na een vroege achterstand tegen een ruime nederlaag op en dat was lang geleden (update)

Nieuwe bordsponsor voor sv Die Haghe: Restaurant Di Sopra

18-10-2018
Naast teamsponsor voor de MO-21 is Restaurant Di Sopra ook bordsponsor geworden van sv Die Haghe.

Sportsignaal radio doet verslag van de wedstrijd Forum Sport - Die Haghe

17-10-2018
Sportsignaal radio komt a.s. zaterdag verslag doen van de wedstrijd : Forum Sport - Die Haghe

Opnieuw een wedstrijd van de week: Forum Sport - Die Haghe

17-10-2018
Forum Sport, de nummer 2, ontvangt zaterdag de koploper, Die Haghe waarbij oude tijden herleven. Vroeger waren er de titanenwedstrijden tussen DEVJO en Die Haghe maar nu DEVJO is gefuseerd met sv ...

Trainingen herfstvakantie

16-10-2018
In de herfstvakantie gaan voor de jeugd de trainingen voor niet-selectieteams niet door. Selectieteams trainen wel.

Extra dag fysiotherapeut

16-10-2018

VDL 2 - Die Haghe 2: 0 - 0

15-10-2018
In een rommelige en slordige wedstrijd tegen VDL 2 mag Die Haghe 2 blij zijn met een punt.

Even in de ogen wrijven en weer kijken...Die Haghe is de koploper

14-10-2018
Na een goede 0-1 zege bij Honselerdijk kan en mag Die Haghe zich - met één wedstrijd minder gespeeld - de trotse koploper van de 1e klasse B noemen. Gekker moet het niet worden maar het is wel de ...

JUZZT FOOTBALL ACADEMY HERFSTKAMP!

11-10-2018
Twee dagen lang voetballen in verschillende vormen, zoals een penaltybokaal, wedstrijdjes, grote voetbalboarding, techniektraining en cowboys and indians.

Een vroege topper in de 1e klasse B: Honselersdijk - Die Haghe

11-10-2018
Die Haghe wacht de ontmoetingen tegen twee regioclubs. Volgende week treft het in Voorburg Forum Sport maar zaterdag a.s. reist de ploeg af naar Honselersdijk dat knap via de nacompetitie uit de ...
Pagina 1 van 135  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

Healthy Hapz weekmenu

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Check de vacaturebank voor een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe