Kiddy Goodpills

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Vlammend schot van Jeroen Brand breekt wedstrijd open: 3-0 winst

29-10-2017 18:20 - Senioren

Zonder de zwaar geblesseerd geraakte Jordan Rolvink, de nog geblesseerd zijnde Sander de Jong en de geschorste Sami Aoulad maar met de teruggekeerde Peter de Kleer en aanvoerder Mitchel de Bas én een hele sterke bank begon Die Haghe op een herfstgrauw Ockenburgh aan de wedstrijd tegen de rode lantaarndrager Nieuwkoop dat gedurende de gehele wedstrijd de huid duur verkocht en sportief voetballend het de thuisploeg nog best lastig wist te maken.

Toch had Sebastiaan vd Starre al in de 12e minuut de score voor Die Haghe kunnen openen toen de Nieuwkoopse doelman bij het uitkomen volkomen mistastte en Sebastiaan de bal voor het inschieten had. Hij deed dat niet en ging met de bal richting doel waarna zijn inzet nog kon worden geblokt.

In de 19e minuut was er een prima vlot lopende aanval van de witkielen gevolgd door een keihard schot van Mitchel de Bas dat de keeper van de oranjehemden nog net met de voet kon pareren, Daarna zakte de wedstrijd toch behoorlijk in en miste Die Haghe de scherpte en de tegenstander zorgde ook al niet voor veel gevaar. Derhalve een 0-0 ruststand op Ockenburgh tot gevolg.

In de 49e minuut ging Laurens Witmaeckers goed door de oranje verdedigingslinie maar ook zijn schot kon nipt door de lange doelman worden gestopt. Het niveau van de 1e helft werd ook in dat deel van de 2e helft gehandhaafd en Die Haghe zou toch niet doelpuntloos van het veld stappen? Peter de Kleer kreeg in de 63e minuut een goede kans maar diens schot verdween recht in de handen van de keeper. De sympathieke Nieuwkopers wisten echter geen gevaar te stichten en doelman Bas Drost had een relatief rustige middag.

In de 68e minuut werd een Die Haghe aanvaller op de rand van de 16 meter kort gehaakt en de meer dan uitstekende arbiter van dienst, Ron Wolf uit Rotterdam, gaf de thuisploeg terecht een direct vrije trap. Het was Jeroen Brand die met een werkelijk snoeihard en vlammend schot de bal de kwaliteit van het net liet testen. De ongelukkige Nieuwkoopse doelman heeft de bal alleen maar horen fluiten en de schroeilucht van het net geroken: 1-0 en de ontlading aan Haagse zijde was groot. De ban was gebroken en toen twee minuten later Robin Laming de bal van korte afstand minstens zo hard tegen de touwen joeg was de wedstrijd gespeeld: 2-0.

Nieuwkoop was even van slag want had toch op meer gehoopt om van die vervelende laatste plaats te geraken maar de solide verdediging van Die Haghe gaf niets meer weg en Nieuwkoop verdient een compliment dat het voetballend bleef strijden voor een beter resultaat. Dit is duidelijk een ploeg dat meer in haar mars heeft dan de plaats op de ranglijst doet vermoeden. In de 79e minuut ging de fitte Sebastiaan vd Starre goed door op een bal die hij onmogelijk zou kunnen halen. Door zijn inzet raakte een verdediger het overzicht en de bal kwijt en Sebastiaan ging er met het leder vandoor om deze vervolgens koeltjes maar gedecideerd langs de Nieuwkoopse goalie te plaatsen: 3-0.

Zo won Die Haghe verdiend van een sportieve tegenstander en kon iedereen, arbiter incluis, terugzien op een geslaagde middag welke Die Haghe -als debutant- verrassend op de 2e plaats van de 2e klasse C plaatste achter koploper Lugdunum. Volgende week reist de ploeg van trainer Wim de Jong af naar Reeuwijk om daar tegen het laag geplaatste CVC weer op jacht te gaan naar die drie volle punten. Het team wordt daar veel succes bij gewenst door.....

Wim van de Graaf

 

Nieuws

Aan alle leden van sv Die Haghe

18-06-2018
Tijdens de Algemene Leden Vergadering van 6 juni 2018 heeft de vergadering de volgende drie besluiten genomen:

Zaterdag 30 juni Vrijwilligersavond

17-06-2018
Hierbij willen wij graag alle vrijwilligers die dit jaar hard hebben gewerkt uitnodigen voor een hapje en een drankje op zaterdag 30 juni in ons clubhuis. Wij verwelkomen jullie graag vanaf 17.00 uur en de avond zal zijn afgelopen rond 20.00 uur.

Die Haghe MO15 wint de Haaglanden Voetbalcup !!

17-06-2018
De Meiden Onder de 15 jaar van Die Haghe hebben na het winnen van de strafschoppenserie beslag weten te leggen op de beker. DSVP MO15 hield onze meiden op een 1-1 gelijkspel maar dat mocht niet ...

Arbiter blokkeert de doorgang voor Die Haghe 2 naar de 1e klasse

16-06-2018
Ik schrijf het niet graag en zeker niet vaak maar arbiter D.van Aalst maakte zichzelf belachelijk door Die Haghe en RCL niet alleen vele onbegrijpelijke gele kaarten voor te houden maar ook door ...

Zaterdag 16 juni: Finaledag !!

12-06-2018
Zaterdag 16 juni a.s. spelen maar liefst 3 Die Haghe-teams nog een heuse finale. Die Haghe 2 + MO15-1 en de MO17-1.....

Die Haghe 2 maakt zich op voor promotie

12-06-2018
Gaat óók Die Haghe 2 historie schrijven? Na de zwaar bevochten zege op Westlandia afgelopen zaterdag, gaat Die Haghe 2 zich nu opmaken voor de alles beslissende finale wedstrijd tegen RCL 2 in Leiderdorp. U kunt mee met de bus...

Lagere senioren Die Haghe 4 t/m 10 plus de veteranen, spullen inleveren a.u.b.

11-06-2018
De zomer breekt aan, er wordt niet meer getraind, de velden zijn in onderhoud. Vriendelijk worden Die Haghe 4 tot en 10 als ook de Veteranen verzocht de ballen en eventueel ander materiaal in te leveren. Bvd.

Trainingen en wedstrijden (jeugd/sen) komende weken

10-06-2018
Vanaf maandag 4 juni zijn alleen de twee kunstgrasvelden nog open en kan er aangepast getraind of gespeeld worden volgens het volgend schema:

Kledingverkoopactie – een pracht initiatief!

10-06-2018
Hoe groot het Die Haghe hart is blijkt weer uit deze spontane actie voor Kiddy Goodpills. Dit mooie initiatief heeft € 110,00 opgebracht voor het onderzoek naar veilige medicijnen voor kinderen. Een prachtig resultaat!

JUZZT FOOTBALL ACADEMY ZOMERKAMPEN!

10-06-2018
Schijf je nu in voor de zomerkampen in julie en augustus
Pagina 1 van 127  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

Healthy Hapz weekmenu

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Check de vacaturebank voor een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe