DIE HAGHE 1 - SHO 1

29-09-2018, 14:30 uur
comp | Meer Die Haghe 1 >

DIE HAGHE 2 - CWO 2

29-09-2018, 12:00 uur
comp | Meer Die Haghe 2 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Vlammend schot van Jeroen Brand breekt wedstrijd open: 3-0 winst

29-10-2017 18:20 - Senioren

Zonder de zwaar geblesseerd geraakte Jordan Rolvink, de nog geblesseerd zijnde Sander de Jong en de geschorste Sami Aoulad maar met de teruggekeerde Peter de Kleer en aanvoerder Mitchel de Bas én een hele sterke bank begon Die Haghe op een herfstgrauw Ockenburgh aan de wedstrijd tegen de rode lantaarndrager Nieuwkoop dat gedurende de gehele wedstrijd de huid duur verkocht en sportief voetballend het de thuisploeg nog best lastig wist te maken.

Toch had Sebastiaan vd Starre al in de 12e minuut de score voor Die Haghe kunnen openen toen de Nieuwkoopse doelman bij het uitkomen volkomen mistastte en Sebastiaan de bal voor het inschieten had. Hij deed dat niet en ging met de bal richting doel waarna zijn inzet nog kon worden geblokt.

In de 19e minuut was er een prima vlot lopende aanval van de witkielen gevolgd door een keihard schot van Mitchel de Bas dat de keeper van de oranjehemden nog net met de voet kon pareren, Daarna zakte de wedstrijd toch behoorlijk in en miste Die Haghe de scherpte en de tegenstander zorgde ook al niet voor veel gevaar. Derhalve een 0-0 ruststand op Ockenburgh tot gevolg.

In de 49e minuut ging Laurens Witmaeckers goed door de oranje verdedigingslinie maar ook zijn schot kon nipt door de lange doelman worden gestopt. Het niveau van de 1e helft werd ook in dat deel van de 2e helft gehandhaafd en Die Haghe zou toch niet doelpuntloos van het veld stappen? Peter de Kleer kreeg in de 63e minuut een goede kans maar diens schot verdween recht in de handen van de keeper. De sympathieke Nieuwkopers wisten echter geen gevaar te stichten en doelman Bas Drost had een relatief rustige middag.

In de 68e minuut werd een Die Haghe aanvaller op de rand van de 16 meter kort gehaakt en de meer dan uitstekende arbiter van dienst, Ron Wolf uit Rotterdam, gaf de thuisploeg terecht een direct vrije trap. Het was Jeroen Brand die met een werkelijk snoeihard en vlammend schot de bal de kwaliteit van het net liet testen. De ongelukkige Nieuwkoopse doelman heeft de bal alleen maar horen fluiten en de schroeilucht van het net geroken: 1-0 en de ontlading aan Haagse zijde was groot. De ban was gebroken en toen twee minuten later Robin Laming de bal van korte afstand minstens zo hard tegen de touwen joeg was de wedstrijd gespeeld: 2-0.

Nieuwkoop was even van slag want had toch op meer gehoopt om van die vervelende laatste plaats te geraken maar de solide verdediging van Die Haghe gaf niets meer weg en Nieuwkoop verdient een compliment dat het voetballend bleef strijden voor een beter resultaat. Dit is duidelijk een ploeg dat meer in haar mars heeft dan de plaats op de ranglijst doet vermoeden. In de 79e minuut ging de fitte Sebastiaan vd Starre goed door op een bal die hij onmogelijk zou kunnen halen. Door zijn inzet raakte een verdediger het overzicht en de bal kwijt en Sebastiaan ging er met het leder vandoor om deze vervolgens koeltjes maar gedecideerd langs de Nieuwkoopse goalie te plaatsen: 3-0.

Zo won Die Haghe verdiend van een sportieve tegenstander en kon iedereen, arbiter incluis, terugzien op een geslaagde middag welke Die Haghe -als debutant- verrassend op de 2e plaats van de 2e klasse C plaatste achter koploper Lugdunum. Volgende week reist de ploeg van trainer Wim de Jong af naar Reeuwijk om daar tegen het laag geplaatste CVC weer op jacht te gaan naar die drie volle punten. Het team wordt daar veel succes bij gewenst door.....

Wim van de Graaf

 

Nieuws

Ab (Albert) Nederhoed overleden

25-09-2018
Hedenmiddag bereikte ons het bericht dat op 24 september is overleden: Ab Nederhoed. AB is 90 jaar geworden.

Sportsignaal radio verslaat a.s. zaterdag de wedstrijd Die Haghe - SHO

25-09-2018
Sportsignaal radio komt a.s. zaterdag verslag doen van de wedstrijd : Die Haghe - SHO Robert Henderson is de verslaggever

Vitesse Delft 3 - Die Haghe 2 : 4-0 (3-0)

24-09-2018
“Jongste tweede elftal ooit, moet, als je goed kijkt, het zelf beter doen”

Even voorstellen: Stagiaires van ROC Mondriaan

24-09-2018

Nieuwe Jeugdsportcoördinator

24-09-2018
Sinds vorige week is er bij sv Die Haghe een nieuwe jeugdsportcoördinator actief. Roberto Escudero stelt zich aan u voor.

Die Haghe kent droomstart: 0-2 winst bij RVVH

23-09-2018
Die Haghe acteert voor het eerst in de 1e klasse en kende een start als uit een jongensboek. Het uit de Hoofdklasse gedegradeerde RVVH werd in Ridderkerk met 0-2 verslagen en daar was niets van ...

Die Haghe 1 zet 1e stap in 1e klasse tegen het 100-jarige RVVH

21-09-2018
Eindelijk is het zo ver. Na veel intensieve trainingen en een prima ongeslagen oefencampage (door in de beker na 3x winst) treedt Die Haghe 1 toe tot de 1e klasse van het zaterdagvoetbal en start ...

Die Haghe komt tegen SC Monster laat op stoom

16-09-2018
Ook de 3e bekerwedstrijd in de poulefase werd gewonnen door Die Haghe al ging dit deze keer moeizaam. Een 2-1 achterstand bij rust werd vlak voor tijd omgezet in een 2-3 overwinning...

Met de bus naar uitwedstrijd RVVH 1 - Die Haghe 1

15-09-2018
Busreis naar RVVH 1 - Die Haghe 1

Die Haghe 1 zaterdag tegen oude rivaal SC Monster

13-09-2018
In de 3e bekerronde van de poulefase speelt het reeds geplaatste Die Haghe zaterdag in Monster tegen de plaatselijke Sportclub dat vorig seizoen promotie wist af te dwingen naar de 2e klasse.
Pagina 1 van 133  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

Healthy Hapz weekmenu

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Check de vacaturebank voor een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe