Kiddy Goodpills

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Kan Die Haghe ook tegen de Rode Lantaarndrager vlammen?

26-10-2017 15:31 - Senioren

 

Kan Die Haghe ook tegen de Rode Lantaarndrager vlammen?

Zaterdag treedt Die Haghe 1 voor het eerst aan tegen Nieuwkoop 1 en is de opdracht voor de thuisploeg helder: drie punten op de nummer "laatst" binnenhalen. Maar dat blijkt in de praktijk altijd lastiger dan gezegd...

Nimmer troffen beide teams elkaar eerder in competitieverband en dat is ook niet zo vreemd want de oranjehemden spelen pas sinds 2013 in de zaterdagcompetitie waar het sinds de oprichting op 1 juni 1944 en het eerste seizoen daarop uitkwam in het zondagvoetbal van de toenmalige Goudse Voetbalbond.

Nieuwkoop heeft wel een tweetal opmerkelijke raakvlakken met Die Haghe. Zo speelde het tot 1955 in een wit shirt met zwarte broek en kousen en werd ook hun onderkomen door kortsluiting in de verlichting op 30-11-2005 door brand grotendeels verwoest. Inmiddels hebben beide verenigingen weer een mooi onderkomen. Nieuwkoop in 2007 en Die Haghe in 2016.

Bij de Nieuwkoopse selectie stond in 1968 ene Cor van der Gijp aan het roer en ja, dat is de oom van Rene. Nieuwkoop had een "heen en weer" tussen de 3e- en 4e klasse al heeft het in 2012 zelfs nog even in de 1e klasse gevoetbald. Vorig seizoen promoveerde het –na uitschakeling van Lyra- via de nacompetitie achter kampioen Lugdunum naar de 2e klasse. De club bestaat thans uit 5 senioren- en 29 jeugdteams (waaronder 2 meisjesteams).

Het staat thans op de 14e en laatste plaats met 2 punten uit 5 wedstrijden. Het won deze competitie nog geen keer dus dan wordt het ondertussen voor elke volgende tegenstander oppassen geblazen. Nieuwkoop heeft een doelsaldo 4 voor en 16 tegen en moet het dus opnemen tegen Die Haghe dat op een mooie gedeelde 2e plaats staat (4e op doelsaldo).

De Ockenburghers behaalden 10 punten uit 5 wedstrijden en hebben tot op heden de minst gepasseerde verdediging van de 2e klasse C, getuige het doelsaldo van 6 voor en 3 tegen. Het won 3x, speelde 1x gelijk en het verloor nipt van UVS.

In deze 2e klasse C zijn er niet echt zwakke broeders te bekennen. Ook Reeuwijk, na Nieuwkoop de volgende tegenstander van Die Haghe,  behaalde vorige week de eerste overwinning tegen DSO.

Die Haghe moet dus weer scherp en geconcentreerd voor de dag komen en het collectief moet net als in de jl. zaterdag gewonnen wedstrijd tegen HVC'10 weer onverslaanbaar blijken te zijn.

Ik hoop dan ook op een leuke en sportieve wedstrijd. Maar ook nu geldt weer dat alcoholische versnaperingen en glaswerk bij het speelveld ten strengste verboden zijn.

De wedstrijd staat vandaag onder leiding van dhr. Ron Wolf uit Rotterdam, die ik, evenals alle supporters, begeleiders, spelers, de pupil- en het team van de week- een hele leuke middag toewens, zegt.....

namens het bestuur

van s.v. Die Haghe

Wim van de Graaf

Wedstrijdsecretaris

Nieuws

Aan alle leden van sv Die Haghe

18-06-2018
Tijdens de Algemene Leden Vergadering van 6 juni 2018 heeft de vergadering de volgende drie besluiten genomen:

Zaterdag 30 juni Vrijwilligersavond

17-06-2018
Hierbij willen wij graag alle vrijwilligers die dit jaar hard hebben gewerkt uitnodigen voor een hapje en een drankje op zaterdag 30 juni in ons clubhuis. Wij verwelkomen jullie graag vanaf 17.00 uur en de avond zal zijn afgelopen rond 20.00 uur.

Die Haghe MO15 wint de Haaglanden Voetbalcup !!

17-06-2018
De Meiden Onder de 15 jaar van Die Haghe hebben na het winnen van de strafschoppenserie beslag weten te leggen op de beker. DSVP MO15 hield onze meiden op een 1-1 gelijkspel maar dat mocht niet ...

Arbiter blokkeert de doorgang voor Die Haghe 2 naar de 1e klasse

16-06-2018
Ik schrijf het niet graag en zeker niet vaak maar arbiter D.van Aalst maakte zichzelf belachelijk door Die Haghe en RCL niet alleen vele onbegrijpelijke gele kaarten voor te houden maar ook door ...

Zaterdag 16 juni: Finaledag !!

12-06-2018
Zaterdag 16 juni a.s. spelen maar liefst 3 Die Haghe-teams nog een heuse finale. Die Haghe 2 + MO15-1 en de MO17-1.....

Die Haghe 2 maakt zich op voor promotie

12-06-2018
Gaat óók Die Haghe 2 historie schrijven? Na de zwaar bevochten zege op Westlandia afgelopen zaterdag, gaat Die Haghe 2 zich nu opmaken voor de alles beslissende finale wedstrijd tegen RCL 2 in Leiderdorp. U kunt mee met de bus...

Lagere senioren Die Haghe 4 t/m 10 plus de veteranen, spullen inleveren a.u.b.

11-06-2018
De zomer breekt aan, er wordt niet meer getraind, de velden zijn in onderhoud. Vriendelijk worden Die Haghe 4 tot en 10 als ook de Veteranen verzocht de ballen en eventueel ander materiaal in te leveren. Bvd.

Trainingen en wedstrijden (jeugd/sen) komende weken

10-06-2018
Vanaf maandag 4 juni zijn alleen de twee kunstgrasvelden nog open en kan er aangepast getraind of gespeeld worden volgens het volgend schema:

Kledingverkoopactie – een pracht initiatief!

10-06-2018
Hoe groot het Die Haghe hart is blijkt weer uit deze spontane actie voor Kiddy Goodpills. Dit mooie initiatief heeft € 110,00 opgebracht voor het onderzoek naar veilige medicijnen voor kinderen. Een prachtig resultaat!

JUZZT FOOTBALL ACADEMY ZOMERKAMPEN!

10-06-2018
Schijf je nu in voor de zomerkampen in julie en augustus
Pagina 1 van 127  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

Healthy Hapz weekmenu

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Check de vacaturebank voor een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe