Kiddy Goodpills

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Heel Nederland voetbalt voor passend voetbal op 16 & 17 september 2017

11-09-2017 20:15 - Algemeen

Ook anders dan voorgaandejaren,doet de Zwaluwen Jeugd Actie samen met de KNVB een oproep aan de senioren om ook in actiete komen voor alle vormen van passend voetbal. Het passend voetbal via de KNVB heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Denk onder andere aan G-voetbal, Amputatievoetbal, Dovenvoetbal, Framevoetbal en Blindenvoetbal.

Op 16 & 17 september 2017 wordt op alle amateurverenigingen in Nederland gespeeld in het teken van het passend voetbal. De senioren wordt gevraagd om aandacht te geven aan het passend voetbal en via een (al dan niet ludieke) actie een bijdrage te leveren aan de Zwaluwen Jeugd Actie. De KNVB ondersteunt dit weekend met radio commercials op 538 en advertenties in het AD.

De opbrengst

Met de opbrengst van de actie kan de stichting de participatie van jongeren & volwassenen met een beperking bij de voetbalvereniging verbeteren. Het grootste gedeelte van de opbrengst wordt besteed aan subsidies voor het toegankelijk maken van voetbalclubs voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Daarnaast zijn er dit seizoen twee specifieke projecten.

Tot slot doneert de Zwaluwen Jeugd Actie traditiegetrouw aan spieronderzoek via het Prinses Beatrix Fonds en Spieren voor Spieren.

Zwaluwen Jeugd Actie bijuin de regio:

Op zaterdag 16 september speelt de jeugd van het KNVB district West II, de 3e wedstrijdreeks in deZwaluwen Jeugd bekercompetitie. De officiële start van de Zwaluwen Jeugd Actie voor het seizoen 2017/18 in West II zal plaatsvinden bij de voetbalvereniging FC Lisse.

Om 08.00 zal een officieel moment plaatsvinden waarvoor teams van FC Lisse, Barendrecht, Gol Sport, WVC, DOSR, sv Die Haghe, Altior, Oudewater en Udo zijn uitgenodigd. De betreffende teams spelen om 8.30 uur hun wedstrijden voor de Zwaluwen Jeugd beker.

Vrijwilligers van de Zwaluwen Jeugd Actie zijn hierbij aanwezig en organiseren samen met de ontvangende vereniging een loterij. De opbrengst komt geheel ten goede aan bovengenoemde doelen in het kader ook van het KNVB project Passend Voetbal. Namens de Zwaluwen Jeugd Actie en de KNVB roepen wij alle senioren voetballers, maar zeker ook vrienden, familieleden, op om onze jonge voetballers aan te moedigen en ook een duit in het zakje van de Zwaluwen Jeugd Actie te stoppen!

Voor wie voetbal jij op 16 en17 september 2017? Direct doneren kan ook.

Wilt u rechtstreeks eenbedrag overmakenaan de Zwaluwen Jeugd Actiedan kan dat. Ga naar www.zwaluwenjeugdactie.nl.

Meer informatie

Voor meer informatie of aanvraag beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Loek de Knegt – Pers en Voorlichting Zwaluwen Jeugd Actie, Telefoon 06-51042894, e-mail info@zwaluwenjeugdactie.nl of Coördinator Zwaluwen Jeugd Actie KNVB district West II west2@zwaluwenjeugdactie.nl, 071-5764662

Merijn Vermeeren, 16 jaar (CP voetbal) Tesse Janssen, 23 jaar (G-voetbal) Timo Graver, 19 jaar (Amputatievoetbal)

Meer informatie overTimoGraver enhet amputatievoetbalis terug te zienviaYouTube: https://www.youtube.com/watch?v=gW66CVjo6EQ

Over de Zwaluwen Jeugd Actie

De Zwaluwen Jeugd Actieis een initiatief van de A.N.V.V."De Zwaluwen" insamenwerking met de KNVB. De Zwaluwen Jeugd Actie zet zich in om actieve en passieve voetbalbeleving voor jongeren met een beperking te vergroten en steunt onderzoek naar spierziekten samen met het Prinses Beatrix Spierfonds en Spieren voor Spieren.

www.zwaluwenjeugdactie.nl
www.facebook.com/zwaluwenjeugdactie
twitter @zwaluwenjeugd

 

Nieuws

Aan alle leden van sv Die Haghe

18-06-2018
Tijdens de Algemene Leden Vergadering van 6 juni 2018 heeft de vergadering de volgende drie besluiten genomen:

Zaterdag 30 juni Vrijwilligersavond

17-06-2018
Hierbij willen wij graag alle vrijwilligers die dit jaar hard hebben gewerkt uitnodigen voor een hapje en een drankje op zaterdag 30 juni in ons clubhuis. Wij verwelkomen jullie graag vanaf 17.00 uur en de avond zal zijn afgelopen rond 20.00 uur.

Die Haghe MO15 wint de Haaglanden Voetbalcup !!

17-06-2018
De Meiden Onder de 15 jaar van Die Haghe hebben na het winnen van de strafschoppenserie beslag weten te leggen op de beker. DSVP MO15 hield onze meiden op een 1-1 gelijkspel maar dat mocht niet ...

Arbiter blokkeert de doorgang voor Die Haghe 2 naar de 1e klasse

16-06-2018
Ik schrijf het niet graag en zeker niet vaak maar arbiter D.van Aalst maakte zichzelf belachelijk door Die Haghe en RCL niet alleen vele onbegrijpelijke gele kaarten voor te houden maar ook door ...

Zaterdag 16 juni: Finaledag !!

12-06-2018
Zaterdag 16 juni a.s. spelen maar liefst 3 Die Haghe-teams nog een heuse finale. Die Haghe 2 + MO15-1 en de MO17-1.....

Die Haghe 2 maakt zich op voor promotie

12-06-2018
Gaat óók Die Haghe 2 historie schrijven? Na de zwaar bevochten zege op Westlandia afgelopen zaterdag, gaat Die Haghe 2 zich nu opmaken voor de alles beslissende finale wedstrijd tegen RCL 2 in Leiderdorp. U kunt mee met de bus...

Lagere senioren Die Haghe 4 t/m 10 plus de veteranen, spullen inleveren a.u.b.

11-06-2018
De zomer breekt aan, er wordt niet meer getraind, de velden zijn in onderhoud. Vriendelijk worden Die Haghe 4 tot en 10 als ook de Veteranen verzocht de ballen en eventueel ander materiaal in te leveren. Bvd.

Trainingen en wedstrijden (jeugd/sen) komende weken

10-06-2018
Vanaf maandag 4 juni zijn alleen de twee kunstgrasvelden nog open en kan er aangepast getraind of gespeeld worden volgens het volgend schema:

Kledingverkoopactie – een pracht initiatief!

10-06-2018
Hoe groot het Die Haghe hart is blijkt weer uit deze spontane actie voor Kiddy Goodpills. Dit mooie initiatief heeft € 110,00 opgebracht voor het onderzoek naar veilige medicijnen voor kinderen. Een prachtig resultaat!

JUZZT FOOTBALL ACADEMY ZOMERKAMPEN!

10-06-2018
Schijf je nu in voor de zomerkampen in julie en augustus
Pagina 1 van 127  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

Healthy Hapz weekmenu

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Check de vacaturebank voor een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe