DIE HAGHE 1 - MEEUWENPLAAT 1

22-02-2018, 20:00 uur
beker | Meer Die Haghe 1 >

DIE HAGHE 3 - VERBURCH 3

24-02-2018, 12:00 uur
oefen | Meer Die Haghe 3 >

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

Heel Nederland voetbalt voor passend voetbal op 16 & 17 september 2017

11-09-2017 20:15 - Algemeen

Ook anders dan voorgaandejaren,doet de Zwaluwen Jeugd Actie samen met de KNVB een oproep aan de senioren om ook in actiete komen voor alle vormen van passend voetbal. Het passend voetbal via de KNVB heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Denk onder andere aan G-voetbal, Amputatievoetbal, Dovenvoetbal, Framevoetbal en Blindenvoetbal.

Op 16 & 17 september 2017 wordt op alle amateurverenigingen in Nederland gespeeld in het teken van het passend voetbal. De senioren wordt gevraagd om aandacht te geven aan het passend voetbal en via een (al dan niet ludieke) actie een bijdrage te leveren aan de Zwaluwen Jeugd Actie. De KNVB ondersteunt dit weekend met radio commercials op 538 en advertenties in het AD.

De opbrengst

Met de opbrengst van de actie kan de stichting de participatie van jongeren & volwassenen met een beperking bij de voetbalvereniging verbeteren. Het grootste gedeelte van de opbrengst wordt besteed aan subsidies voor het toegankelijk maken van voetbalclubs voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Daarnaast zijn er dit seizoen twee specifieke projecten.

Tot slot doneert de Zwaluwen Jeugd Actie traditiegetrouw aan spieronderzoek via het Prinses Beatrix Fonds en Spieren voor Spieren.

Zwaluwen Jeugd Actie bijuin de regio:

Op zaterdag 16 september speelt de jeugd van het KNVB district West II, de 3e wedstrijdreeks in deZwaluwen Jeugd bekercompetitie. De officiële start van de Zwaluwen Jeugd Actie voor het seizoen 2017/18 in West II zal plaatsvinden bij de voetbalvereniging FC Lisse.

Om 08.00 zal een officieel moment plaatsvinden waarvoor teams van FC Lisse, Barendrecht, Gol Sport, WVC, DOSR, sv Die Haghe, Altior, Oudewater en Udo zijn uitgenodigd. De betreffende teams spelen om 8.30 uur hun wedstrijden voor de Zwaluwen Jeugd beker.

Vrijwilligers van de Zwaluwen Jeugd Actie zijn hierbij aanwezig en organiseren samen met de ontvangende vereniging een loterij. De opbrengst komt geheel ten goede aan bovengenoemde doelen in het kader ook van het KNVB project Passend Voetbal. Namens de Zwaluwen Jeugd Actie en de KNVB roepen wij alle senioren voetballers, maar zeker ook vrienden, familieleden, op om onze jonge voetballers aan te moedigen en ook een duit in het zakje van de Zwaluwen Jeugd Actie te stoppen!

Voor wie voetbal jij op 16 en17 september 2017? Direct doneren kan ook.

Wilt u rechtstreeks eenbedrag overmakenaan de Zwaluwen Jeugd Actiedan kan dat. Ga naar www.zwaluwenjeugdactie.nl.

Meer informatie

Voor meer informatie of aanvraag beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Loek de Knegt – Pers en Voorlichting Zwaluwen Jeugd Actie, Telefoon 06-51042894, e-mail info@zwaluwenjeugdactie.nl of Coördinator Zwaluwen Jeugd Actie KNVB district West II west2@zwaluwenjeugdactie.nl, 071-5764662

Merijn Vermeeren, 16 jaar (CP voetbal) Tesse Janssen, 23 jaar (G-voetbal) Timo Graver, 19 jaar (Amputatievoetbal)

Meer informatie overTimoGraver enhet amputatievoetbalis terug te zienviaYouTube: https://www.youtube.com/watch?v=gW66CVjo6EQ

Over de Zwaluwen Jeugd Actie

De Zwaluwen Jeugd Actieis een initiatief van de A.N.V.V."De Zwaluwen" insamenwerking met de KNVB. De Zwaluwen Jeugd Actie zet zich in om actieve en passieve voetbalbeleving voor jongeren met een beperking te vergroten en steunt onderzoek naar spierziekten samen met het Prinses Beatrix Spierfonds en Spieren voor Spieren.

www.zwaluwenjeugdactie.nl
www.facebook.com/zwaluwenjeugdactie
twitter @zwaluwenjeugd

 

Nieuws

Moeizaam gelijkspel Die Haghe in Leiden: 1-1

17-02-2018
Die Haghe 1 dat als lijstaanvoerder geweldig presteert in de 2e klasse C beleefde een moeilijke dag in de Kikkerpolder te Leiden. Niet vanwege tegenstander UVS maar het voetbalde vooral tegen ...

Zaterdag 17 februari

17-02-2018
Alleen de grasvelden zijn afgekeurd. Wedstrijden van JO13-2, MO11-1, MO13-2, VR1 zijn afgekeurd. Alle wedstrijden op velden 4, 5, 8 en 6 zijn tot 11:30 afgekeurd. Vanaf 11:30 zijn alle velden goed ...

Ook tegen UVS heeft koploper Die Haghe wat goed te maken

15-02-2018
Zaterdag a.s. vertrekt de spelers- en supportersbus van Die Haghe voor de eerste keer richting de Kikkerpolder te Leiden waar UVS de tegenstander zal zijn en laat dat nu net de enige tegenstander ...

Invulling technische staf seizoen 2018-2019

15-02-2018
Vorig jaar heeft hoofdtrainer Wim de Jong met het bestuur een akkoord bereikt over een meer- jaren planning t.a.v. de invulling van de technische staf.

Die Haghe 1 met de bus naar UVS Leiden, er is nog plek…

13-02-2018
Op zaterdag 17 februari 2018 speelt Die Haghe 1 een uitwedstrijd bij UVS in Leiden en voor deze wedstrijd is een bus beschikbaar gesteld voor de selectie.

Die Haghe wint na boeiend duel van TAVV: 1-0

10-02-2018
Het ging ook vandaag niet makkelijk en de Ter Aarse goalie was een echte sta in de weg maar het was nota bene verdediger Jesse Bakker wiens harde- en geplaatste kopbal de drie punten opleverde.

Die Haghe herdenkt sportverslaggever Kees te Gussinklo

09-02-2018
Verschillende voetbalclubs herdenken komend weekeinde de overleden Haagse sportverslaggever Kees te Gussinklo. De bekende verschijning op de Haagse en regionale sportvelden overleed donderdag onverwachts op 64-jarige leeftijd.

Die Haghe heeft zaterdag tegen TAVV wat goed te maken

08-02-2018
De eerdere ontmoeting tussen beide teams in Ter Aar leverde Die Haghe ternauwernood het tot nu toe enige gelijkspel van de competitie op. Op de kunstsprieten van de blauw witten wilde de bal lang ...

Hoe zit het met de weersomstandigheden en de velden?

08-02-2018
Update: Voor het gebruik van gras- en kunstgrasvelden gedurende de winterperiode heeft de gemeente Den Haag instructies gemaakt waarvan hierbij een uittreksel....

Grasvelden Ockenburgh woensdag 7 febr. afgekeurd

07-02-2018
Door de aanhoudende vorst zijn de velden afgekeurd en treedt het afkeuringsschema in werking
Pagina 1 van 117  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

Healthy Hapz weekmenu

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Check de vacaturebank voor een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe