Kiddy Goodpills

Heeft u een vraag aan één van de bestuurs- of commissieleden?
Klik dan hier voor de adressen.

NETWERKBIJEENKOMSTEN VOOR ONDERNEMERS

Meer informatie >

Kiddy Goodpills

Die Haghe krijgt tegen Vitesse Delft te weinig: 1-1

10-09-2017 11:37 - Senioren

Na de overvloedige regenval van vrijdag en zaterdag speelden Die Haghe en 1e klasser Vitesse Delft -noodgedwongen op de kunstsprieten van Ockenburgh- een leuke pot bekervoetbal waarbij Die Haghe de wedstrijd had kunnen winnen wanneer het de vele kansen had weten te benutten.

Het werd een gelijk opgaande wedstrijd waarbij geen enkele sprake was van het verschil in klasse. Die Haghe speeelde -net als dinsdag tegen Laakkwartier- een gedegen wedstrijd waarbij het nu opvalt dat de meeste spelers echt stappen hebben gemaakt na het behaalde kampioenschap. Jammer dat de ziekenboeg aan het volstromen is en nu weer gezelschap krijgt van Jordan Rolvink en Jeroen Brand (beiden een hamstring blessure en Jesse Bakker (overstrekte kniespieren).

Desalnietemin kreeg Die Haghe voldoende kansen maar die werden in het eerste bedrijf niet benut en in de 2e helft gebeurde dan wat de aloude voetbal nu eenmaal voorschrijft: "als je zelf niet scoort dan doet de tegenstander dat wel". Een Delftenaar ontsnapte aan de buitenspelval en lobte de bal fraai over doelman Dion van Splunteren heen: 0-1. Ook hierna bleef de thuisploeg de aanval zoeken maar Laurens Wittmaeckers en Arnout Ooijevaar faalden in de afronding.

Gelukkig bestond er ook nog zoiets als "gerechtigheid" en was het Robin Laming die met een schitterende pegel in de kruising de 1-1 op het (fictieve) scorebord bracht. Ook hierna waren er nog een paar kansjes maar het bleef na het laatste fluitsignaal van de uitstekende arbiter van dienst, Peter Vreeswijk, steken op een 1-1 gelijkspel.

Zaterdag de laatste bekerronde voor Die Haghe 1 en wel om 17.00 uur op Ockenburgh tegen het sterk geachte zondagteam van BMT.

Die Haghe 2 won ruim van DUNO 2 (5-0) terwijl Die Haghe 3 verloor van Lyra 3.

Voor een nog beter verslag van Die Haghe 1 - Vitesse Delft 1 verwijs ik u graag naar dat van Haaglanden Voetbal. Klik op de link. 

www.haaglandenvoetbal.nl/beker-groep-1-poule-37-haghe-krijgt-vitesse-delft/

Wim van de Graaf

 

Nieuws

Aan alle leden van sv Die Haghe

18-06-2018
Tijdens de Algemene Leden Vergadering van 6 juni 2018 heeft de vergadering de volgende drie besluiten genomen:

Zaterdag 30 juni Vrijwilligersavond

17-06-2018
Hierbij willen wij graag alle vrijwilligers die dit jaar hard hebben gewerkt uitnodigen voor een hapje en een drankje op zaterdag 30 juni in ons clubhuis. Wij verwelkomen jullie graag vanaf 17.00 uur en de avond zal zijn afgelopen rond 20.00 uur.

Die Haghe MO15 wint de Haaglanden Voetbalcup !!

17-06-2018
De Meiden Onder de 15 jaar van Die Haghe hebben na het winnen van de strafschoppenserie beslag weten te leggen op de beker. DSVP MO15 hield onze meiden op een 1-1 gelijkspel maar dat mocht niet ...

Arbiter blokkeert de doorgang voor Die Haghe 2 naar de 1e klasse

16-06-2018
Ik schrijf het niet graag en zeker niet vaak maar arbiter D.van Aalst maakte zichzelf belachelijk door Die Haghe en RCL niet alleen vele onbegrijpelijke gele kaarten voor te houden maar ook door ...

Zaterdag 16 juni: Finaledag !!

12-06-2018
Zaterdag 16 juni a.s. spelen maar liefst 3 Die Haghe-teams nog een heuse finale. Die Haghe 2 + MO15-1 en de MO17-1.....

Die Haghe 2 maakt zich op voor promotie

12-06-2018
Gaat óók Die Haghe 2 historie schrijven? Na de zwaar bevochten zege op Westlandia afgelopen zaterdag, gaat Die Haghe 2 zich nu opmaken voor de alles beslissende finale wedstrijd tegen RCL 2 in Leiderdorp. U kunt mee met de bus...

Lagere senioren Die Haghe 4 t/m 10 plus de veteranen, spullen inleveren a.u.b.

11-06-2018
De zomer breekt aan, er wordt niet meer getraind, de velden zijn in onderhoud. Vriendelijk worden Die Haghe 4 tot en 10 als ook de Veteranen verzocht de ballen en eventueel ander materiaal in te leveren. Bvd.

Trainingen en wedstrijden (jeugd/sen) komende weken

10-06-2018
Vanaf maandag 4 juni zijn alleen de twee kunstgrasvelden nog open en kan er aangepast getraind of gespeeld worden volgens het volgend schema:

Kledingverkoopactie – een pracht initiatief!

10-06-2018
Hoe groot het Die Haghe hart is blijkt weer uit deze spontane actie voor Kiddy Goodpills. Dit mooie initiatief heeft € 110,00 opgebracht voor het onderzoek naar veilige medicijnen voor kinderen. Een prachtig resultaat!

JUZZT FOOTBALL ACADEMY ZOMERKAMPEN!

10-06-2018
Schijf je nu in voor de zomerkampen in julie en augustus
Pagina 1 van 127  > >>

DOWNLOAD HIER HET LAATSTE CLUBBLAD

Naar alle clubbladen >

WORD OOK LID!

Meer info en aanmelden »

JOIN THE CLUB!

More info en registration »

Healthy Hapz weekmenu

DIE HAGHE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Check de vacaturebank voor een leuke functie voor jou!

Vriendenloterij

© 2012  sv Die Haghe