DIE HAGHE 1 - WESTLANDIA 1

26-01-2019, 10:30 uur
Oefen | Meer Die Haghe 2 >

Aanmelden

Leuk dat je je wilt aanmelden voor s.v. Die Haghe. Vul daarvoor onderstaand formulier volledig in. Na het versturen van het formulier krijg je van ons een ontvangstbevestiging en nemen wij je aanmelding in behandeling.

Online aanmelden leidt niet automatisch tot lidmaatschap van s.v. Die Haghe. Er kan bovendien sprake zijn van een wachtlijst. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om een en ander met je te bespreken en laten je weten of er een wachtlijst is. Zo ja, dan hoor je van ons hoe lang het zou kunnen duren voordat je lid kunt worden.

Alle ingevulde gegevens worden alleen door s.v. Die Haghe gebruikt voor het aanmeldingsproces en worden niet aan derden verstrekt.

Voorletter(s) *
Tussenvoegsel(s)
Achternaam *
Roepnaam *
Geslacht *

Geboortedatum *
Straatnaam *
Huisnummer *
Toevoeging huisnummer
Postcode *
Woonplaats *
Mobiel nummer *
E-mailadres *
E-mailadres nogmaals *
Heb je een gezinslid dat voetbalt bij s.v. Die Haghe ? *

Heb je voorkeur om in een bepaald team te spelen? *

Heb je eerder gevoetbald in Nederland? *

Bij welke vereniging *

S.v. Die Haghe is een gezellige familieclub waarbinnen we een positieve sfeer en betrokken leden belangrijk vinden. Onze organisatie wordt gedraaid door de tomeloze inzet van vrijwilligers. De actieve inbreng van leden en ouders van jeugdleden is daarom een voorwaarde om lid te worden.

Gedurende het jaar wordt er van leden en ouders van jeugdleden verwacht dat er een bijdrage wordt geleverd aan minstens één vrijwilligerstaak welke beschreven staan in het document over het vrijwilligersbeleid / volunteers policy. Je kunt de betreffende activiteit(en) in de voetbal.nl app aanvinken.
Voor vragen email naar

Beroep / specifieke vaardigheden