DIE HAGHE 3 - SEV 3

08-08-2020, 13:00 uur
Oefen | Meer Die Haghe 3 >

Lid worden jeugd

Wat fijn dat je kind lid wil worden van onze mooie club sv Die Haghe.
Wij zijn een club waar iedereen welkom is en waar wij naast recreatievoetbal ook prestatievoetbal spelen. Recreatie en prestatie gaan bij ons hand in hand en bepalen ook de manier van ons aannameproces. Dat gaat in een een aantal stappen:

Stap 1: Akkoord met onze normen en waarden
Allereerst vinden wij het belangrijk dat een potentieel lid past bij de normen en waarden van Die Haghe. In het onderstaande document staat waar wij voor staan, wat een lid van Die Haghe mag verwachten en wat wij van een lid verwachten. Lees dit document goed door en bepaal voor jezelf en/of voor je kind of je je hierin kunt vinden.

Document 'Normen en waarden sv Die Haghe'

Stap 2: Aanmeldformulier invullen
Kun je je vinden in onze normen en waarden, dan kun je je kind via het aanmeldformulier aanmelden.

Stap 3: In de wacht
Nadat de aanmelding bij ons is binnengekomen, ontvang je een bevestiging. In principe komt ieder potentieel lid op de wachtlijst en neemt één van de coördinatoren contact met je op als er een plek vrij komt. Wij hebben een wachtlijst voor selectie-niveau en niet-selectie-niveau.

Stap 4: Gesprek en proeftrainingen
Indien er plek is, word je gebeld, volgt een gesprek om elkaar beter te leren kennen en volgen één of meerdere proeftrainingen. De proeftrainingen zijn nodig om het niveau te kunnen bepalen, zodat wij weten in welk team je kind het beste past.

Stap 5: Inschrijven als lid
Mocht uit het gesprek en de proeftrainingen volgen dat Die Haghe, jij en je kind goed bij elkaar passen, dan wordt je kind direct ingeschreven. Tevens wordt afgesproken vanaf wanneer je kind wordt toegevoegd aan het betreffende team. Bij de officiële inschrijving wordt gevraagd om €37,50 inschrijfgeld te betalen.

Let op, voorrang op de wachtlijst hebben:

• Kinderen die lid zijn geworden in hun geboortejaar.
  • Kinderen die eerder lid zijn geweest, mits aangemeld voor 31 maart.
  • Kinderen van leden die minimaal één seizoen lid zijn, mits aangemeld voor 31 maart.
  • Broertjes en zusjes van leden die minimaal één seizoen lid zijn, mits aangemeld voor 31 maart.

Klik op de knop hieronder om het aanmeldformulier in te vullen.

AANMELDFORMULIER >

In de onderstaande tabel vindt u de contributie voor de verschillende categoriën:

per jaar per
half jaar
per kwartaal per maand
Senioren € 308,00 € 154,00 € 77,00 € 26,00
Jongens/meisjes O19, O17
€ 228,00 € 114,00 € 57,00 € 20,00
Jongens/meisjes O15, O13
€ 228,00 € 114,00 € 57,00 € 20,00
Jongens/meisjes O12, O11 € 216,00 € 108,00 € 54,00 € 19,00
Jongens/meisjes O10, O9, O8 € 204,00 € 102,00 € 51,00 € 18,00
Jongens/meisjes O7 € 176,00 € 88,00 € 44,00 € 15,00
Niet-spelend lid € 120,00 € 60,00 € 30,00 € 11,00
Donateur (vanaf) € 60,00

Bij inschrijving dient éénmalig inschrijfgeld à €37,50 te worden voldaan. Na betaling van het inschrijfgeld wordt de inschrijving formeel. Leden zijn contributie verschuldigd voor het hele seizoen (juli t/m juni). Wie tussentijds bedankt als lid, dient de contributie dus toch het hele voetbaljaar door te betalen. De enige uitzondering hierop zijn pupillen van 10 jaar of jonger, voor wie slechts één kwartaal contributie hoeft te worden betaald indien zij binnen drie maanden besluiten om toch van het lidmaatschap af te zien. Het lidmaatschap en de contributieafschrijving worden jaarlijks automatisch verlengd.

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!