DIE HAGHE JO19-1 - HVV JO19-1

DIE HAGHE 1 - VOORSCHOTEN'97 1

23-09-2017, 14:30 uur

Lid worden van sv Die Haghe

Wilt u zelf of uw zoon of dochter lid worden van sv Die Haghe, dan kan dat uiteraard.
Lees eerst onderstaande informatie door en vul daarna het aanmeldformulier in.

AANMELDFORMULIER >

Jeugdleden kunnen zich al vanaf vier jaar aanmelden.
In de onderstaande tabel vindt u de contributie voor de verschillende categoriën:

per jaar per kwartaal per maand
Senioren € 296,00 € 74,00 € 25,00
A-B-C-jeugd € 216,00 € 54,00 € 18,00
D-E-jeugd € 196,00 € 49,00 € 17,00
(Mini-)F-jeugd € 176,00 € 44,00 € 15,00
Niet-spelend lid € 110,00 € 27,50 € 10,00
Donateur (vanaf) € 56,00 € 14,00

Ooievaarspas-regeling
Voor mensen met een smalle beurs biedt de Ooievaarspasregeling van de gemeente Den Haag uitkomst. Die Haghe heeft zich als deelnemende vereniging aangemeld, waardoor leden van Die Haghe met een Ooievaarspas een korting genieten van 50% op de contributie. Voor jeugdleden die op 1 januari nog geen 18 jaar zijn, is de korting 100%, mits Die Haghe als eerste sportvereniging voor deze pas wordt gebruikt. Is Die Haghe de tweede vereniging waarvoor de pas wordt gebruikt dan geldt een korting van 50%.
U dient in ieder nieuw seizoen uw pas of die van uw kind te laten scannen op de computer bij Die Haghe. Hiermee kan de club de subsidie declareren bij de stichting Ooievaarspas. Dat kan in de commissiekamer van de club.

De pas kan digitaal worden aangevraagd op http://www.denhaag.nl/home/bewoners/to/Ooievaarspas.htm.
Voor meer info over de voordelen van de Ooievaarspas, zie: www.ooievaarspas.nl.
U kunt de pas dus niet bij SV Die Haghe aanvragen.

Informatie voor (nieuwe) leden
In deze brief vindt u de nodige basisinformatie over de rechten en plichten van de leden van s.v. Die Haghe.
Click here to find some basic information about the membership of s.v. Die Haghe

AANMELDFORMULIER >

Donateur
Wilt u niet deelnemen aan de fysieke inspanningen die horen bij het voetbal, maar wel sv Die Haghe financieel een steuntje in de rug geven, dan verwelkomen wij u graag als donateur. Al vanaf € 56,= per jaar helpt u onze vereniging en ontvangt u wekelijks het clubblad. Aanmelden als donateur kan bij de .

Healthy Hapz weekmenu