DIE HAGHE 1 - HOUTWIJK 1

DUNO toernooi | Meer Die Haghe 1 >

Jeugdkamp sv Die Haghe

Beste ouders/verzorgers,

Het is alweer bijna zo ver. Het jaarlijkse Die Haghe jeugdkamp. Een week vol activiteiten, gezelligheid en bovenal een hele hoop voetbal.
Nadat wij vorig jaar voor het eerst in het nieuwe clubgebouw ons kamp mochten houden komt daar dit jaar een vervolg aan.
Het kamp zal plaatsvinden van 30 april tot en met 4 mei 2018 en is bedoeld voor jeugdspelers die spelen in de leeftijdscategorie JO8, JO9, JO11, JO13 en JO15.

Vanaf dit moment kunt u uw kind(eren) inschrijven voor het jeugdkamp. U kunt het onderstaande formulier invullen en sturen naar .
De kosten voor het kamp bedragen €100,00, dit bedrag kunt u overmaken op rekeningnummer: NL78 INGB 0006 4559 06 tnv. Sportvereniging Die Haghe, ovv Jeugdkamp 2018, de naam van uw kind en het team waarin uw kind speelt.

De inschrijving is definitief zodra het geld binnen is, u ontvangt dan een bevestigingsmail van ons.
Let op: Er zijn per leeftijdscategorie een aantal plekken beschikbaar, dus VOL=VOL
De inschrijving loopt tot en met 6 april.

Sportieve groeten,

Jeugdkampcommissie