Sponsorinformatie

Altijd al met een leuke club uit Den Haag verbonden willen zijn?

sv Die Haghe is een gezonde vereniging gelegen op het mooie sportpark Ockenburgh in Den Haag. Met velden achter de duinen en het hoofdveld geheel omrand door bomen. Maar weinig clubs in de regio kunnen daar aan tippen. Wij zijn opgericht op 1 november 1923 en van oudsher een familievereniging.

Die Haghe draagt maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid hoog in het vaandel. Met ruim 1100 leden en rond de 70 voetballende teams is er op vrijwel op elke dag van de week wel wat te doen bij sv Die Haghe.

Om de jeugd de toekomst te kunnen blijven bieden zijn wij altijd op zoek naar nieuwe sponsoren die het leuk vinden om zich te verbinden met sv Die Haghe. Naast de sponsormogelijkheden die u in onze brochure kunt terugvinden, zijn we ook altijd op zoek naar mogelijkheden om samen met sponsoren bij te dragen aan maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid. U kunt hierover altijd contact op nemen met een van onze leden van de sponsorcommissie.

Downloads: