Club van Honderd

De Club van Honderd maakt het mogelijk dat bijzondere zaken voor de vereniging worden gefinancierd zonder dat deze ten laste komen van de reguliere begroting. Word ook lid!

De Club van Honderd is in het seizoen 2000-2001 opgericht en heeft al veel zaken voor Die Haghe mogelijk gemaakt, waaronder:

• de picknick tafels en de stoelen op het terras
  • een opknapbeurt van het ballenhok
  • de tenues van de Champions League voor de JO7 spelers
  • sponsoring van de bus voor DH1 en DH2
  • een paninigrill
  • verbetering van de akoestiek in het clubgebouw

Lid worden?

Mensen die sv Die Haghe een warm zwart/wit hart toedragen worden aangemoedigd om lid te worden van de Club van Honderd. Voor €50 per voetbalseizoen ben je lid en word je op een naambordje vereeuwigd.

Stuur een mail naar korving@ziggo.nl en geef aan dat je lid wil worden van de Club van Honderd. Je kunt ook gewoon €50 overmaken op IBAN NL09 INGB 0004 3643 73 ten name van Club van Honderd onder vermelding van je naam.

Mocht je nog verdere informatie willen schiet dan een van ons aan. Wij zijn vaak op de club te vinden.

Adri Korving, Marianne Kruijt en Carina van Voskuijlen