HELP DIE HAGHE UIT DE BRAND!

REKENINGNUMMER:
NL32 INGB 0000 8563 42

t.n.v. sv Die Haghe

COMMISSIE OVERBRUGGEN

De Commissie Overbruggen is opgericht om activiteiten te ontplooien die bijdragen aan de clubkas en heeft zich ten doel gesteld om aan het einde van het jaar een bedrag van €50.000 bijeen te hebben gebracht. De commissie bestaat uit de leden Hetti van Hamersveld, Ger van Vliet, Nick Christie, Quido de Zwart, Jan-Willem Burema en Gabor de Wit en is bereikbaar via activiteiten@svdiehaghe.nl.

Help Die Haghe uit de brand!!

Rekeningnummer: NL32 INGB 0000 8563 42

Die Haghe Sjaal Actie: De laatste Sjaals!!!!

De lente leek even door te breken, maar vandaag is het weer flink mistig en ook komend weekend is het nog prima weer voor een lekkere warme sjaal. Help ons de laatste sjaals kwijt te raken, ze zijn op te halen in ons clubgebouw. Ze liggen in onze commissiekamer, Ank van Velzen helpt je voor 10€ aan een mooie exemplaar!

De sjaal is van is van goede kwaliteit, is 150cm bij 17cm, dubbelzijdig geweven met aan beide kanten het Die Haghe logo en franjes. We kunnen deze sjaals tegen een zeer scherpe prijs aanbieden, waarbij ook een deel ten goede komt aan het nieuwe clubgebouw. Ze kosten slechts € 10,00. Wat zou het toch gaaf zijn als heel de club, van jong tot oud, met deze gave, warme sjaal loopt!

Bouwupdate clubhuis

Volg de laatste ontwikkelingen van de bouw van ons nieuwe clubhuis