DIE HAGHE 1 - SHO 1

DIE HAGHE 2 - CWO 2

29-09-2018, 12:00 uur

Gezonde maaltijden van Healthy Hapz

In een tijd waar iedereen het druk heeft en soms geen tijd heeft om de juiste voeding binnen te krijgen is er nu een oplossing:

Healthy Hapz

Healthy Hapz bereidt dagverse maaltijden van gezonde producten. De maaltijden zijn bedoeld voor iedereen! Leden van Die Haghe, maar ook zeker voor buurtbewoners, familie, vrienden en bedrijven.

Elke maandag, dinsdag, woensdag en donderdag zal er tussen 17:00 en 20:00 uur een menu van 2 gerechten zijn om van te smullen.

De prijs is € 7,50 en voor de kleintjes die u ook een verantwoorde maaltijd wil bieden slechts € 6,50

Geniet ervan in het clubgebouw of neem het mee naar huis.

WEEKMenu

Van 4 juni tot 31 augustus serveert Healthy Hapz geen maaltijden bij sv Die Haghe.

Maar wij zitten natuurlijk niet stil! Wij zijn bezig met mooie plannen om je nog meer te kunnen bieden in de toekomst.

Nu al kan iedereen bij ons terecht voor het cateren van een feestje, etentje of een bedrijfsborrel.

Of misschien wil je graag een leuke workshop volgen deze zomer?

Bel voor meer informatie met Sylvia Huisman op 06-245 781 79

Catering

Wanneer u een feest organiseert, wilt u nergens naar hoeven omkijken. Alles moet geregeld zijn, zodat u zelf ook van het feest kunt genieten en van uw gasten. Van een walking diner tot fingerfood, Healthy Hapz regelt het.
Laat u  verrassen door de heerlijke gerechten en hapjes die Healthy Hapz biedt.
Vraag vrijblijvend een offerte aan: .

Workshops

Maak van koken een feestje! Samen koken is een leuke bezigheid, nieuwe en leuke gerechten leren en daarna gezellig samen eten.
Neem contact op voor de mogelijkheden: .