DELTASPORT 1 - DIE HAGHE 1

24-11-2018, 14:30 uur

FC 'S-GRAVENZ. 3 - DH 2

24-11-2018, 15:00 uur

Netwerken achter de duinen bij onze club

Masterclass 'Vriendelijk verkopen' door de acquisitiecoach

VERKOPEN IS VERVELEND!

Dat hoor je vaak. Pushen is het. En leuren met jezelf.

Is dat nou echt zo?

Of is het een "Overtuigende belemmering" zoals Jan Boon, de acquisitiecoach, dat noemt. "Ik vind verkopen niet leuk, want ik ben er niet goed in, dus ik begin er maar niet aan. Of ik doe het met tegenzin."

Gek toch, dat het dan niet werkt ... Als jij onzeker bent en er van overtuigd bent dat iets niet gaat lukken heb je vaak gelijk. En je gesprekspartner voelt razendsnel aan hoe jij er instaat. En twijfelt dus ook. Resultaat? Precies, ze doen het niet.

MAAR HET KAN OOK ANDERS ...

Wat nou als je het gesprek niet ingaat om iets te verkopen, maar met de oprechte intentie om de ander te gaan helpen? En je hele goede vragen stelt waardoor het echte probleem boven water komt? En ze wel klant worden? Dat zou toch anders zijn.

Jan Boon, de acquisitiecoachDAT KUN JE DUS LEREN!

Verkopen zal nooit meer hetzelfde zijn. Het voelt niet eens meer als verkopen. Zou dat niet heerlijk zijn? Op donderdag 6 december organiseert sv Die Haghe een boeiende masterclass. Jan Boon, de acquisitiecoach, neemt je mee naar verrassende invalshoeken hoe je jouw Sales kan verbeteren.

Deze masterclass is voor alle ondernemers en wordt aangeboden door de sv Die Haghe. Ken jij een ondernemer die deze masterclass ook wil bijwonen? Prima!

We starten om 19.00 uur.

Uiteraard vindt de masterclass plaats in ons mooie clubhuis aan de Wijndalerweg.
Aanmelden is eenvoudig: meld je aan via .

Datum: donderdag 6 december 2018
Tijd: 19.00 uur