SCHEVENINGEN 3 - DIE HAGHE 3

KMD JO19-1 - DIE HAGHE JO19-1

28-04-2018, 12:00 uur
comp | Meer Die Haghe JO19-1 >

Netwerken achter de duinen bij onze club

Ons clubhuis van de toekomst heeft een multifunctionele rol in de samenleving. Daarom dient ons clubhuis ook als platform om ondernemers te ontmoeten. Samen met lokale businessclubs of ondernemersinitiatieven organiseren wij verschillende netwerkbijeenkomsten in ons clubhuis. Ben je lid van onze club, en je bent ondernemer, dan zijn deze netwerkmogelijkheden nieuwe kansen voor jou, om meer kennis en kennissen op te doen. Centraal staat dat we elkaar leren kennen en ontmoeten. Die Haghe helpt hier graag aan mee!

De eerste bijeenkomst wordt gehouden op maandag 9 april. Deze is meer gericht en geschikt voor (startende) zzp'ers.

Op maandagmiddag 9 april 2018 vanaf 14.30 uur vindt deze bijeenkomst plaats van ZZP Loosduinen. Ben je startend zzp'er? Op zoek naar verbinding met andere enthousiaste, gedreven ondernemers? Aanmelden is verplicht. Mail naar (Simone Bergmann, coördinator) en ontvang alle informatie. Je kunt je aanmelden tot uiterlijk 2 april! De entree is gratis, drankjes voor eigen rekening.

De rode draad tijdens de bijeenkomst is zoals altijd: kennis uitwisselen, elkaar versterken, ruilen/delen ('met minder meer mogelijk'). Meer informatie over het netwerk vind je hier of lees het interview met organisator/coördinator Simone Bergmann, mét quotes van ondernemers uit het netwerk. ZZP Loosduinen richt zich vooral op verbinding en biedt aan recent gestarte zzp'ers een 'oefenveld' om zichzelf met hun product of dienst te laten zien.

Het programma bestaat globaal uit:

1. elevator pitches van diverse zzp'ers (na elke pitch is er gelijk tijd voor een eerste vraag/reactie uit de groep).
  2. een presentatie.
  3. een workshop.

Hierna is er altijd ruimte voor een drankje doen, onderling informatie uitwisselen (bijv. visitekaartjes, flyers etc.). De presentator & timekeeper is: Simone Bergmann.

De gemiddelde leeftijd van deze 'heartcore' ondernemers is grofweg 35-55+ jr. De vakgebieden, met name in de dienstverlening, zijn uiteenlopend. ZZP Loosduinen vind je ook op Instagram, Twitter en dit blog. Er is tevens een besloten Facebook Group. Wil je hier als zzp'er lid van worden, stel jezelf dan even voor via .

Blijf als zzp'er niet teveel thuis 'broeden', ontmoet anderen en laat je inspireren, informeren, verrassen! Meld je snel aan en zet de datum direct vast in je agenda!

Healthy Hapz weekmenu