DIE HAGHE 1 - HONSELERSDIJK 1

25-05-2019, 12:00 uur

Aad Mansveld Memorial Cup

zondag 25 augustus 2019

De Aad Mansveld Memorial Cup wordt dit jaar gelanceerd dat als blijk van eer en waardering voor het ADO Den Haag-icoon Aad Mansveld. Hethaagsamateurvoetbal.nl en voetbalvereniging sv Die Haghe presenteren samen met trots de Aad Mansveld Memorial Cup.

De Aad Mansveld Memorial Cup is een toernooi voor talentvolle spelers onder de vijftien jaar en geldt als voorbereidingstoernooi voor het seizoen 2019/2020.
Het toernooi wordt op 25 augustus afgewerkt en kent minimaal 24 deelnemende ploegen. Het belooft een zeer sterk deelnemersveld te worden. De winnaar gaat met een grote wisselbeker naar huis.

Hethaagsamateurvoetbal.nl en sv Die Haghe roemen Mansveld om zijn Haagse bluf, flair en leiderskwaliteiten en willen het clubicoon daarom graag eren met dit toernooi.
Beide partijen hebben de intentie uitgesproken om de Aad Mansveld Memorial Cup in de lengte der jaren te blijven organiseren.

Deelnemende teams: sv Die Haghe, Royal Club Antwerp, FC Groningen, sc Cambuur, Go Ahead Eagles, de Graafschap, FC Dordrecht, FC Twente, N.A.C., FC Emmen, Roda JC, VVV Venlo, DSO, BFC, AFC Amsterdam, Zeeburgia, PVCV, Waterwijk, Hollandia, Purmerstein, Alphende Boys, JVOZ Zeeland, UVS & Spijkernisse

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!