DIE HAGHE 1 - HONSELERSDIJK 1

25-05-2019, 12:00 uur

Jeugdkamp

maandag 29 april 2019 t/m vrijdag 3 mei 2019

Het is alweer bijna zo ver. Het jaarlijkse Die Haghe jeugdkamp. Een week vol spectaculaire activiteiten, gezelligheid en bovenal een hele hoop voetbal.
Het kamp zal op de vereniging plaatsvinden van 29 april tot en met 3 mei 2019 en is bedoeld voor jeugdspelers die spelen in de leeftijdscategorie JO8, JO9, JO10, JO11, JO12 en JO13.

Vanaf dit moment kunt u uw kind(eren) inschrijven voor het jeugdkamp. U kunt het ingevulde formulier invullen en sturen naar jeugdkamp@svdiehaghe.nl.
De kosten voor het kamp bedragen €100,00, dit bedrag kunt u overmaken op rekeningnummer: NL32 INGB 0000 8563 42 tnv. Sportvereniging Die Haghe, ovv Jeugdkamp 2019, de naam van uw kind en het team waarin uw kind speelt.

De inschrijving is definitief zodra het geld binnen is, u ontvangt dan een bevestigingsmail van ons.
Let op: Er kunnen maximaal 75 kinderen deelnemen waarbij per leeftijdscategorie een aantal plekken beschikbaar is, dus VOL=VOL

Sportieve groeten,

Jeugdkampcommissie
Dennis Christiaanse, Jesse Bakker en Lammert Danhof

Facebookpagina jeugdkamp: https://nl-nl.facebook.com/diehaghejeugdkamp

Geef je nu op als vrijwilliger, we hebben een leuke functie voor jou!